2777
2789

لباس تو خونه

همیشه نیاز دارن و میخرن

کنارش لباس زیر و جورابم بیار

نمیمونه رو دستت

پیجهای بیزنس اگه در مورد اینستاگرام سوال داشتید تگم کنید تا جایی که بتونم کمک میکنم   به اسمم گیر ندید که خودم پشیمونم  ولی از نینی سایت هم انتظار نداشتم قبول کنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند روز پیش شروع کردم لباس بچه و لباس زیر اوردم بعد سفارشا شروع شد کیف و لباس خواب و کش مو تل و اینجور چیزام اوردم فروشم خوبه دیشب نزدیک چهارصد فروش داشتم واسه شروع ب نظرم خوب بود

بستگی داره چقدر سرمایه دارید یا چه محصولی می تونید تولید کنید یا هر چیز دیگه .. 

اگر خودتون محصولی دارید به راحتی می تونید خودتون فروشگاه اینترنتی بزنید بفروشید . یا می تونید همون رو بزارید تو دیجی کالا بفروشید . همون رو می تونید تو اینستاگرام هم بفروشید . 

اگر خودتون محصوصلی ندارید می تونید بین اطرافیان و یا تولیدی های شهرتون بگردید و چند محصول خود پیدا کنید و با روش های بالا که گفتم بفروشید و وقتی کسی سفارش داد ، از تولیدی بگیرید بفرستید یا با تولیدی قرار بزارید که خودشون بفرستن  و پورسانت شما رو بدن . ..

روش های خیلی زیادی وجود داره .

البته همش مجازی نیست . می تونید تو بازار هم مشتری پیدا کنید. 

برای مثال یکی از دوستان من تو خونه سالاد ماکارونی درست می کنه و بین فست فودها پخش می کنه . 

من خودم خمیر پیتزا خونگی به چند تا فست فود میدم (البته خواهرم درست میکنه) .

این کارا درآمد خوبه و همیشه مشتری هست . 

یکی از دوستان قارچ تفت میده و بین فست فودها پخش میکنه . ..

مهدی حسینی هستم .متخصص سئو و تولید محتوای اینترنتی ، طراحی سایت .مشغول ترجمه مقالات مربوط به سلامت ، پزشکی و گیاهان دارویی هستم .
من چند روز پیش شروع کردم لباس بچه و لباس زیر اوردم بعد سفارشا شروع شد کیف و لباس خواب و کش مو تل و ا ...

چطوری میفروشید ؟ 

مهدی حسینی هستم .متخصص سئو و تولید محتوای اینترنتی ، طراحی سایت .مشغول ترجمه مقالات مربوط به سلامت ، پزشکی و گیاهان دارویی هستم .
چطوری میفروشید ؟ 

ب فامیلا گفتم عکسارو فرستادم سفارش دادن براشون بردم ی مقدار وسایلم گذاشتم پیش زن عموم ب همسایه هاش بفروشه فعلا اقوام دارن خرید میکنن گروه هم تو واتساپ زدیم