2777
2789
عنوان

زود بیایین

118 بازدید | 16 پست

بچه ها من قبلا گفتم چند وقتیه با نامزدم میام خونه ای که برا ماست و قراره بریم اونجا داریم کارهای بازسازی شو میکنیم رنگ و تمیز کاری و اینا الان یه ماهی میشه...منم بخاطر کمک به نامزدم میام تا زودتر تمدم شه و خسته نشه زیاد....حالا امروز بحث مون شد گف اه چقدر غر میزنی اصلا نباید میاوردمت اینجا ...کمک نمیکنی و نمیزاری کارمو بکنم...الانم قهریم ...انقد ناراحتم و همش میگم کاش اصلا نمیومدم از اول اینم تشکر کردنشه...خونوادشم که ول کردن...عوض اینکه یه نقاش و کارگر بگیرن ...خجالتم نمیکشن....اینم از جواب کمک من..حالا بگین چ برخوردی کنم تا دفعه اخرش باشه ازین حرفا میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نه خیلی بیخیال باش نسبت به کمک کردن و این مسائل نه اینکه دیگه هرروز پاشی بری برای این کار ...

ولی واقعا‌ این کار اصلا وظیفه شما نیس و اصلا نباید میرفتی شما یه جور دیگه و یه جای دیگه کمک حالش میبودی شاید بهتر میبود 

به نظرم اگر میخوای کمک حالش باشی پدرت یا برادرت گاهی اوقات برن کمکش

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
من عین یه کارگر پا به پاش کار کردم دستام تاول زده بود اونروز...کمر درد گرفتم...واقعا ناراحتم ازین حر ...

ناراحتی نداره عزیزم بهش حق بده فشار کار روشه مثل نامزد من. یه چایی واسش ببر خستگیشو در کن

مادر شوهر یعنی یه مادر

برگرد خونتون با دعوا وناراحتی ن خیلی معمولی مثل همیشه بگو من میخام برگردم تو دست وپات نباشم تو بتونی زودتر کارارو انجام بدی بعدش بفهمه دست تنها بودن ینی چی😒نکنه ازت توقع داشته اندازه یه مرد کار کنی همینکه خاستی پیشش باشی تنها نباش باید خداشم شکر کنه

متاسفم برای خودم که بهش رو دادم که عوض تشکر همچین حرفی زده بهم...اه اه حالم از خودم بهم میخوره نباید ...

هییی خاهر منم چند روزه افتادم تو بازار دنبال وسیله خریدن دیروز زنگ‌زده عوض ک بگه دست درد نکنه تنهایی داری وسیله میخری میگه چرخ گوشتی ک خریدی بدرد نخوره😑