2777
2789
عنوان

سوره بقره

911 بازدید | 17 پست

گذاشتم تو خونه با صوت پخش شه از اون روز خوابایی عجیب میبینم خواب میبینم یه بچه وسط رختخوابم ادرار کرده، یا از دهن یه بچه لجن میاد بیرون یا بیرون برف میزنه همجا یخ وزیرش پر لجنه از اون روز که سوره بقره رو پخش میکنم حالمم خوب نیست عصبیم دلم یه جوریه

کسی تا الان تجربه داشته راجبه پخش بقره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تر و خدا میدونین نخونین نرین جواب بدین نمی دونم ادامه بدم یا نه یکم ترسیدم

من شنیدم واسه باطل کردن دعا این سوره رو میذارن دلیل شما چی بوده؟

میشه لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید؟
چه ربطی به سوره قرآن داره عزیزم 

میگن سوره بقره واسه ابطال یحر جادو سنگینی خونه خوبه من حس می کردم تو خونم یه چیزی هست واسه همین گذاشتم حالا نمی دونم داره اثر میکنه یا نه

سوره بقره هر طلسمی که برای شما شده رو باطل میکنه. مخصوصا اگه بعد از غروب روشن کنی و مداومت داشته باشه
گویا برای شما هم کاری انجام دادن. پیشنهاد میکنم اینقدر ادامه بدی تا باطل بشه و دیگه این خواب ها رو نبینی

میگن سوره بقره واسه ابطال یحر جادو سنگینی خونه خوبه من حس می کردم تو خونم یه چیزی هست واسه همین گذاش ...

شاید

قبل خوای 4 تا قل رو بخون صلوات بفرست و بخواب 

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️

وقتی می خوای بخوابین سوره یاسین بزارین برطرف میشه ولی درکل قرآن باعث آرامش میشه

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
این خواب ها میخوان شما رو بترسونن تا دیگه روشن نکنی. یعنی اون طلسم میخواد جلوتو بگیره. شما کوتاه نیا ...

پس واقعاا هست پس درسته حال خودمم خوب نیست عصبانیم و خیلی پریشون شاید واسه همینه