2777
2789
برو به این سایت درمانها رو به ترتیب گفته. اصلا دلیل اینکه اسمش متا... هست به این برمیگرده که هنوز در ...

ممنون عزیزم که زحمت سرچ رو کشیدی ولی خودم انقد سرچ کردم که به نکته مفیدی نخوردم.انگار هیچ کس این بیماری رو نمیشناسه.و جزو بیماری های خاصه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم که زحمت سرچ رو کشیدی ولی خودم انقد سرچ کردم که به نکته مفیدی نخوردم.انگار هیچ کس این بیم ...

سلام عزیزم 

همسر من هم این مشکل رو داره از نوع کامپلیت شما چی شد اندوسکوپی کردی خوب شدی؟

الان یه مرحله رسیدی که خواهشن دنبال طب سنتی وگیاهی واز این نوع نرو 

من تجربه خیلی بدی دارم خواهشن جدی بگیر به حرف دکترت گوش کن با توجه به آزمایش ها وشرایط بدنی دارو وتوصیه میکنه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
من از14سالگی داشتم انقد بستری شدم آزمایش وسونوگرافی واندوسکپی و... چندوقت بادارو خوبم باز دوباره شرو ...

سلام عزیزم من الان اتفاقی پستتون و دیدم میشه درخواست دوستی بدم در مورد این بیماری صحبت کنیم؟مادر من هم متاپلازی داره ممنون میشم 

سلام عزیزم دو سه ماه دیگه باید اندوسکوپی بشن دکترشون گفتن زغال اخته استفاده کنن طی این دو ماه بعدش ا ...

عزیزم ببخشید من دوباره پیام میدم.پزشک من برام آسپرین داده که من وقتی میخورم درد معده میگیرم.ازش پرسیدم نخورم گفت اگه نخوری متاپلازی پیشرفت میکنه.استرس گرفتم.میخواستم بپرسم پزشک شما هم اسپرین تجویز کرده؟

سلام عزیزم من الان اتفاقی پستتون و دیدم میشه درخواست دوستی بدم در مورد این بیماری صحبت کنیم؟مادر من ...

سلام عزیزم. مادر من هم متاسفانه متاپلازی دارن. مادر شما حالشون چطوره؟ درمانشون جواب داده؟

سلام عزیزم دو سه ماه دیگه باید اندوسکوپی بشن دکترشون گفتن زغال اخته استفاده کنن طی این دو ماه بعدش ا ...

سلام عزیزم. همسرتون برای درمان چه اقداماتی انجام دادن؟ نتیجه درمان مثبت بوده؟, تو رو‌خدا جواب بدید خیلی نگرانم منم مادرم این مشکل رو دارن