mrs_bahar مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 726 عنوان کی میاد ۵۰ گیگ نت بگیریم 43 بازدید | 4 پست هر کی ایرانسل من نصب نکرده بگه دعوتش کنم ۵۰ گیگ بگیریم اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏 1399/02/26 | 11:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گربه_بوره عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8614 میده واقن؟ خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
mrs_bahar مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 726 میده واقن؟ اگا دعوتت کنم و ایرانسل من نداشته باشی میده اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏
گربه_بوره عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8614 اگا دعوتت کنم و ایرانسل من نداشته باشی میده الان گوشی دگ پیشم نیست سیم کارت ایرانسلمو بزنم😢 خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
mrs_bahar مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 726 الان گوشی دگ پیشم نیست سیم کارت ایرانسلمو بزنم😢 هر وقت اومد بگو تا دعوتت کنم اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏