2777
2789
عنوان

بی بی چک

399 بازدید | 20 پست

سلام خانم ها 

من 7 روز مونده به موعدم دیروز غروب یه بی بی چک زدم منفی بود

امروز صبحم یدونه زدم 8 دقیقه بعد یه خط انداخت 

میدونم زود فقط بخاطر اینکه علائم زیاد بود زدم 

خطش کم رنگ تو عکس دیده نمیشه 

ممکن پر رنگ تر بشه ☺️ چند روز دیگه 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

علائم منم زیاد بود ولی پریود شدم

میدونم قبلا ام اینطوری بودم 

بی بی چک میزدم تا خشک نمیشد خط نمیداخت ولی این خیلی زود خط انداخت ولی کم رنگ 

انتظار سخته 😔

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

آجی دلم برای امضات لرزید بخدا ک حرفات حرفای دل منه ان شاء الله ک بحق حضرت علی دامن ما هم سبز میشه 

خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝  من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی  امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍
آجی دلم برای امضات لرزید بخدا ک حرفات حرفای دل منه ان شاء الله ک بحق حضرت علی دامن ما هم سبز میشه&nb ...

ایشاالله ک خیلی زود میشه 😍

😊😊😊

خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝  من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی  امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍
میدونم قبلا ام اینطوری بودم  بی بی چک میزدم تا خشک نمیشد خط نمیداخت ولی این خیلی زود خط انداخت ...

اگه خط انداخت کمرنگ ولی زود خط افتاد بارداری منم اینجوری بودم یه خط کج کوله کمرنگ فکر کردم بی بی خرابه 3روز بعدش زدم بکمی پر رنگ تر شد 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
اگه خط انداخت کمرنگ ولی زود خط افتاد بارداری منم اینجوری بودم یه خط کج کوله کمرنگ فکر کردم بی بی خرا ...

نمیدونم خدا کنه مثبت باشه 😍

گلم چه عجله ای!۹روز تاخیردارم دلشو ندارم بی بی بزنم

من شرایطم فرق می کنه عزیزم 

بارداری خارج رحمی داشتم 

پوچ داشتم 

شیمیایی داشتم 

اینسری باید خیلی حواسم جمع باشه ☺️

نمیدونم خدا کنه مثبت باشه 😍

ایشالله به حق همین شب روزهای عزیز که مثبته عزیزم   جواب مثبت گرفتی یادت نره حتما ریپ کنی عزیزم ببینم خوشحال میشم 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
ایشالله به حق همین شب روزهای عزیز که مثبته عزیزم   جواب مثبت گرفتی یادت نره حتما ریپ کنی عزیزم ...

چشم عزیزم حتما ریپ می کنم 😍

گلم چه عجله ای!۹روز تاخیردارم دلشو ندارم بی بی بزنم

عزیزم دارم به نیست همه منتظرا ختم صلوات انجام میدم اسم شمام تو لیستم نوشتم ایشاالله ک خیلی زود مامان بشی گلم به حاجت دلت برسی ☺️