یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺 اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال
عزیزم من وقتی مدرسه میرفتم می گفتن اگه راهپیمایی شرکت نکنین از نمره انضباطتون کم میکنیم،الان اگه باز نکنن بچه ها قشنگ میشینن خونه ،پدر مادرا هم نمیزارن بیان بیرون ،پس باید مدارس باز باشه،نمره هم بگن نیاین کم میشه بلکه بتونن یه چن نفری بیشتر تو راهپیمایی شرکت کنن
خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
خوزستان همه جا تعطیله بسیاراوضاع خرابه مردم رعایت نمیکنن دور هم احیا میگیرن نذری میدن همش توی کوچه ...
همه جا همینه گلم
من مازندرانم باید ببینی بستنی فروشیا همه بااااز
مردمم همه تو دهن همممم
تهرانیای عزیز و مسافرا هم کللللللن ریخته اینجا
خب نرین دو روز سفر
یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺 اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال