2777
2789
ببین یه بنده خدایی دوس پسر داشت میرفت سرجاده پهن میکرد چادر می پوشید به حالت سجده با تلفن آروم آروم ...

وااایییی😀😂😂😂😂😂

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی نامزد بودم داشتم سر سجاده با نامزدم صحبت میکردم یهو خندم گرفت همه فکر کردن دارم گریه میکنم رواب ...

واااای  جدی میگییی😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂 با خواهرت تنظیم کن دیگ ب اون ک ربطی ندارن البته اگر کوچیکتره

آجیام از من بزرگ ترن داداشم خونشون شهرمون نیست

من بخوام با داداشم صحبت کنم پیش خواهرام صحبت نمیکنم فقط در همین حد که میدونن داداشم پشت خطه 

صبح هم زنگ بزنم به این شخص بهتره 🤔

🤔🤔🤔
@star99     @پرستشدل     فکر کن  مکالمه یک ساعت طول بکشه   ...

بابا پاشو برو بیرون از خونه

بقول اون دوستمون همش حس میکنم طرف اتفاقا شخص خیلی خاصیه🙄😄

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
وااایییی😀😂😂😂😂😂

همه بهش می گفتن تو چقدر دلت پا که دختر برا ماهم دعا کن😂😂😂😂 بعد دید زیادی داره سجده می ره خونرسانی به مغزش زیاده،قرآن و جلوش باز میکرد چادر سرش ،هندزفری میذاشت همه فکر میکردم قرآن میخونه😂😂😂😂😂

یعنی لنتی یه کارایی میکرد شیطان و درس میداد

همه بهش می گفتن تو چقدر دلت پا که دختر برا ماهم دعا کن😂😂😂😂 بعد دید زیادی داره سجده می ره خونرسان ...

😂😂😂😂😂😂 شیطان پیش اون فرشتس

بعد بدبختی اینجا بود مامان های ما اون و میزدن تو سرما که شما از اون بزرگترین عبا ت نمی کنید،ماهم نمی ...

وای مردم از خنده 😂😂😂😂 چقد حرص خوردین شما