2777
2789
عنوان

چرابیدارید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 42 پست
چون که دلم نمیاد از این جا برم🤦‍♀️😑

منم از وقتی ک اومدم نی نی سایت فقط ی مین میرم تل پی وی چک میکنم دوباره میام اینجااینجااز تل بهتره کسی کسی رونمیشناسه و همه هم دلسوز و صمیمی هستن همه رو دوست دارم اینجا😍😍

قبل از سحری میخوابم بعدش خوابم نمیبره😕

قبلش نمیخوابمم بعدش خوابم نمیبره🤨🧐

روزا هم ب سختی خوابم میبره😐🤔

مرا چ شده است؟!

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی بدم میاد از اینکه همش بخوام فکر کنم ولی نمیتونم مانع فکرام بشم😫😅

وای آره خیلی بده 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

چون دلم میخواد

شوخی کردم بعد سحر تو اون یکی‌اتاق که‌نماز خوندم همونجا‌با‌چادر‌پای‌مهر خوابم برد.خواب محل کارم ودوستامو دیدم (دلم خیلی براشون تنگ شده زایشگاه کار میکردم والان بیکارم😪)

بعدم یهو دیسوییم گرفت بیدار شدم .الان باز اومدم تو تخت ولی بابام نمیذاره بخوابم میگه خجالت بکش یه جوون انقدر نمیخوابه.خودش تازه از پیاده روی اوده روزه هم هست😒

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
منم از وقتی ک اومدم نی نی سایت فقط ی مین میرم تل پی وی چک میکنم دوباره میام اینجااینجااز تل بهتره کس ...

دقیقا من فقط میرم یه خبری از دوستپسرم میگیرمو بدو بدو میام اینجا😂

همه منظورت منم هست دیگه؟  خب منم عاشقتم عزیزم😍😁😁

من میرم گم میشم تو دنیایی که هیچ اسمی از تو توش نیست😞
من از دیشب نخوابیدم کلا وقت خوابموتوماه رمضون عوض کردم ک روزه میگیرم گشنه تشنه نشم و بخوابم😁😁😁😁 ...

خوبه که اینجوری.

بجاش من خسته میشم خوابم میبره.بازور برا شبای قدر یوقت دوساعت بتونم بیدار بمونم.هر سال همینجورم.الان دارم فکر میکنم توکار خودم تعجب میکنم منچطوری چندسال شیفت شب میرفتم زایشگاه که تاره شیفت خوابم نداشتیم😓😓😓😓😓🤔🤔🤔

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
چرا 

هیچی سر روغن دیشب تموم کرده بودم دیگه هنوز یکی نزاشته بودم کنار گاز مثلا خیر سرش میخواست خودش صبحونه شو درست کنه تو کابینت هر گشت نبود هی با خودش غر میزد 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
دقیقا من فقط میرم یه خبری از دوستپسرم میگیرمو بدو بدو میام اینجا😂 همه منظورت منم هست دیگه؟  خ ...

الهی فداتشم چرا ک ن؟؟؟دوست دارم 😍💚💚💚واقعااینجاهمه دوست داشتنین.....تودنیای واقعی همه دنبال پز دادنن خسته شدپ از رفتاراشون

الهی فداتشم چرا ک ن؟؟؟دوست دارم 😍💚💚💚واقعااینجاهمه دوست داشتنین.....تودنیای واقعی همه دنبال پز دا ...

اخ مهربووون😍😍❤❤❤

دقیقا باهات موافقم 

من میرم گم میشم تو دنیایی که هیچ اسمی از تو توش نیست😞
هیچی سر روغن دیشب تموم کرده بودم دیگه هنوز یکی نزاشته بودم کنار گاز مثلا خیر سرش میخواست خودش صبحونه ...

من جای توبودم بادمپایی دنبالش میکردم 😂😂چ معنی داره روزه نمیگیره؟؟؟؟شوهرم دیشب از خستگی خیلی زیادخوابید بلندش کردم نشوندمش قران و دادم دستش گفتم تکرار کن وقت ران سرگذاشتنه😂😂😂😂😂تامیومد چشماش گرم شه صداش میکردم میپرید هوا😂😂😂میترسیددعواش کنم ک میخوابه

خوبه که اینجوری. بجاش من خسته میشم خوابم میبره.بازور برا شبای قدر یوقت دوساعت بتونم بیدار بمونم.هر ...

اره فعلا ک خیلی خوب بوده...البت امسال اینجوری شدما سال های قبل بادهن روزه امتحان میدادم و درس میهوندمو زیر افتاب میرفتم دانشگاه و میومدم خیلی سخت بود همش هم تو ۱ روزز ۲ تا یا ۳ تاامتحان داشتم

سلام من تا ماه چهارم حالم افتضاح بود بعد به طرز عجیبی خوب شدم و دیگه حالت تهوع ندارم الان یه دفعه تو خواب حالم بد شد پشتم درد گرفت پاشدم کلی بالا اوردم حتی غذای دیشبم هضم نشده بوده چی شده یعنی کلا گلوم زخم شد