حتی اگر مقصر هم باشه اصلا جوابش رو نده بدترین تنبیه همینه هم عذاب وجدان میگیره هم که با سرسنگینی خیلی بد میگذره برا آقایون حوصلشون سر میره هر سری توهین کرد این کار رو بکن رفته رفته ترک میکنه جلو خودشو تاجایی که میتونه میگیره چون بعدش حوصله ی اوقات تلخی و ناز کشیدن نداره...ولی وقتی در برابر توهیناش توام توهین میکنی برعکس حرمت بینتون برداشته میشه تو عصبانیت حرفایی گفته میشه که نباید بگه و چه بسا ممکنه به برخورد فیزیکی هم برسه که اگه دستش باز شه روت دیگه عادت میکنه...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خااااام کردن و؟؟؟ مگه دشمنته .احترام تعادل ارامش داشته باش
عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشتهی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .
حتی اگر مقصر هم باشه اصلا جوابش رو نده بدترین تنبیه همینه هم عذاب وجدان میگیره هم که با سرسنگی ...
بعضی وقتا واقعا میره روی مخ ادم .....من کم ازش پول می گیرم ...دیروز کارتم خالی شد بهش پیام دادم گفتم نیاز دارم ...گفت دو روز دیگه میدم ...خیلی ناراحت شدم خیلی ...بهش گفتم من نباید درخواست کنم خودت باید بدی ...بحثمون شد
حتی اگر مقصر هم باشه اصلا جوابش رو نده بدترین تنبیه همینه هم عذاب وجدان میگیره هم که با سرسنگی ...
ای ای گفتی من فعلن مجردم ولییی هرکی باهام دعوا کنه بایددد جوابشو بدم وگرنه حرصمممم میگیره زن داداشم میگه این اخلاقتو درست کن وگرنه دچار مشکل میشی در آینده
منم عقدم تازه با عشق هم ازدواج کردم ولی امروز یچیز دیدم کلا حالم بد شد من الان مریض ام کلا تو جا هستم به خاطر کیست مویی ولی نیومد بهم سر بزنه عوضش یه عالمه حرف بارم کرد فحشم داد چرا چون ازش توجه خواستم زن داداشش مریض بود منو با سرماحوردگی برو به پای اون