2777
2789
عنوان

چقد مسخره...

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجردو کاری ندارن ولی زیر پوستی ی سوالایی میپرسن ک خوش برخوردیتو بسنجن😂

بااین اوصاف فک کنم خیلی چیزارومی سنجن😎

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
گلم میشه بگی رتبتون چقد بود؟

رتبه بستگی به رشته داره اینکه از تجربی بری یا ریاضی یا انسانی من رتبه ام خوب بود ولی خیلیا با رتبه بالاترم اومده بودن مصاحبه ام خیلی مهمه

اسمم ریحانه ست .🌺در کوی ما شکسته دلی میخرند و بس🙂رضی به رضائک 💚

کاش بجای این مسخره بازیا روی  سلامت روانی افرادی که میخوان وارد این حرفه بشن ، سختگیری میکردن .

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
زرشک.

پیت بول یا دوبرمن ؟ 

سوال جالبیه 

از بچه سه ساله هم بپرسم میگه پیت بول

چرا از استادات نپرسیدی 

تو که اهل مطالعه ای 

جهان دیده ای 

ویروس دیده ای 

تاریخچه جهان دستته 

چ چ چ 

بعید بود ...

بیخیال باو منکع با این ضعیفی قیدشو زدم توعم بزن .. از کجا عملوم شاید درس خوندیم دکتر شدیم خیلیم خر پ ...

ن بابا من ک اصن پزشکی میخوام اینو برا اونایی گذاشتم ک میخوان برن اینجا

والا بخدا میگن بچه ها ب قدم کار دارن😑

خلبان میشن پس!

چه کاریه بگن استخدام تایه تایمی نداریم!

مگه کلاس فشن بچه توجه نمیکنه به قدمعلم وهیکلش و...

خیلی زشته

همون جهان سومیم حالااگه بلادکفربود جای این گزینه هاروی اعصاب وروان واخلاق دبیراشون تاکیدداشتن😑

ادعامونم میشه مسلمونیم واونا کافر...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
والا بخدا میگن بچه ها ب قدم کار دارن😑

آره ببین تا اونجایی ک من شنیدم میگن ۳ قسمته این مصاحبش

اول میری بررسی پزشکی قد و وزن و مشکلات روانی و ضعیفی چشم و... رو بررسی میکنن اگ قدت از ۱۵۰ کمتر باشه قبولت ننیکنن نمره چشمت از ی حدی بیشتر باشه قبول نمیکن وووو

بعد میری یه اتاقی با چن تا از داوطلبای دیگه سوال میپرسن ازتون جواب میدین بعد هم تکی تکی میرین تو اتاق ک اونجا هم ازتون چن تا سوال میپرسن هم اطلاعات عمومی هم درمورد نحوه برخوردتون با دانش آموزا...مثلا میپرسن اگ یکی از شاگردات وسط درس مانتوت رو پاره کنه چیکار میکنی؟!

یا مثلا میگن از ما ی انتقاد کن و چن نفر نشستن و همه حرکاتت رو زیر نظر دارن ک ببینن چجوری ب هر سوال جواب میدی....

باید خودت رو خونسرد نشون بدی و قبل از جوا دادن هر سوال یکم مکث کنی و خوب سریع فک کنی بهش

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°