2777
2789
عنوان

شب قدر💜

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 60 پست
خواهش میکنم همه ما پاک نیستم عزیزم همه یه گناه کردن تا حالا مهم توبست مهم به خود اومدنه

درسته

به نیت ۱۴معصوم ۱۴ صلوات واسه حاجتتون فرستادم

حاجت رواییتون♡

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر.تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاش این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل گرام zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم.خدایا

منم امسال یکم حسش نبود ولی خداروشکر بر این حس غلبه کردم شب بیست و سه رو از دست نده ایشالا به خ ...

خوشا بحالت

فقط از خودم عقم گرفته این دو شبه از عمد و سهل انگاری از دست دادم

توروخدا واسم دعا کن

مشکلات خانوادگی

ازدواجم

سلامتیم

من به نیت ۱۴معصوم ۱۴صلوات واستون فرستادم♡

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر.تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاش این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل گرام zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم.خدایا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته به نیت ۱۴معصوم ۱۴ صلوات واسه حاجتتون فرستادم حاجت رواییتون♡

بیبین چقد پاکی واسه من غریبه صلوات فرستادی منم واسه حاجت روای تو۱۰۰ صلوات میفرستم عزیزم،وای میشه من به عطا برسم خدااا

شروع رژیم ۱۳۹۹/۲/۲۴ 💙گروه آبی💙وزن اولیه:۶۰هدف:۵۰
بیبین چقد پاکی واسه من غریبه صلوات فرستادی منم واسه حاجت روای تو۱۰۰ صلوات میفرستم عزیزم،وای میشه من ...

نظر لطفته عزیزم

رفتم نماز صبح و واست دعا کردم

ان شاء‌الله به عشقت برسی و خوشبخت شین

ممنون خیلی لطف میکنی♡

نظر لطفته عزیزم رفتم نماز صبح و واست دعا کردم ان شاء‌الله به عشقت برسی و خوشبخت شین ممنون خ ...

مرسی عزیزم الهی تو به تمام حاجت های که داری برسی🙏آمین رب العالمین

شروع رژیم ۱۳۹۹/۲/۲۴ 💙گروه آبی💙وزن اولیه:۶۰هدف:۵۰
مرسی عزیزم الهی تو به تمام حاجت های که داری برسی🙏آمین رب العالمین

ممنون گلم

خوشا بحالت فقط از خودم عقم گرفته این دو شبه از عمد و سهل انگاری از دست دادم توروخدا واسم دعا کن ...

ممنون عزیزم 😍منم ۱۴ تا صلوات برات فرستاد از خدا میخام مشکلاتت حل بشه و هرچه زودتر به ارزو هات برسی

ان شالله که خوشبخت  عاقبت بخیر بشی..

هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است
ممنون عزیزم 😍منم ۱۴ تا صلوات برات فرستاد از خدا میخام مشکلاتت حل بشه و هرچه زودتر به ارزو هات ...

ممنون گلم همچنین♡♡

کارآفرین بشم در آینده

تا سفره ای پهن کنم برای کلی خانواده ایشالا

دعا کنین ب خواستم برسم

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

دوستان شب قدره امشب 

برام دعا کنید

منم تو این شب زیبا و عزیز و مبارک شما رو دعوت می کنم به کانال تلگرامم که توش رایگان زبان انگلیسی آموزش میدم

تا اگه دانسته ای دارم اونو وقف هموطنای عزیزم بکنم

داشتن خیلی چیزا قشنگه

اما سهیم شدن اونها با دیگران قشنگ تره

اگه از کانال خوشتون اومد برام تاپیک بزنین و دیگران رو هم به این کانال دعوت کنید

English_love1819@

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

من تا شب قدر آینده خودم زندگیم سرو سامون بگیره زن داداش بگیرم

داداشم تا یه هفته دیگه شاکیش رضایت بدد

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
2790
2778
2791
2779
2792