2777
2789
عنوان

شب قدر💜

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم عجل لولیک الفرج 

سلام رهبرم امام خامنه ای

برطرف شدن بیماری کرونا و هر بیماری دیگه

عاقبت بخیری خودم و همسرم و همه شیعیان

فرزندان سالم و صالح 

و....🙏🙏🙏🙏🙏😞💔

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

عشقم سال دیگه کنارم باشه😍😍

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
عذاب وجدان دارم من از ۱۱سالگی این سه شبو احیا کردم کامل انگار امسال اصلا لیاقت نداشتم

تو ازکجا میدونی خدا ارحم الراحمین

شروع رژیم ۱۳۹۹/۲/۲۴ 💙گروه آبی💙وزن اولیه:۶۰هدف:۵۰
عذاب وجدان دارم من از ۱۱سالگی این سه شبو احیا کردم کامل انگار امسال اصلا لیاقت نداشتم

عزیزم اصلی ترین شب شب بیست و سومه ...🙏التماس دعا

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
وقت داری نماز شب قدرو بخونی عزیزم

دوس دارم کامل انجام بدم

احساس بدی دارم که دو شب نتونستم

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر.تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاش این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل گرام zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم.خدایا

واس منم دعا کنین🙏

حتمااااا ان شاءالله همه شیعیان عاقبت بخیرشن 

تو ازکجا میدونی خدا ارحم الراحمین

خدا کنه از بی لیاقتیم نبوده باشه

ممنون بابت روحیه دادنت عزیزم

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر.تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاش این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل گرام zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم.خدایا

عزیزم اصلی ترین شب شب بیست و سومه ...🙏التماس دعا

درست میگید

چشم

محتاج دعاتونم

خیلی گرفتارم!

خدا کنه از بی لیاقتیم نبوده باشه ممنون بابت روحیه دادنت عزیزم

خواهش میکنم همه ما پاک نیستم عزیزم همه یه گناه کردن تا حالا مهم توبست مهم به خود اومدنه

شروع رژیم ۱۳۹۹/۲/۲۴ 💙گروه آبی💙وزن اولیه:۶۰هدف:۵۰

منم امسال یکم حسش نبود ولی خداروشکر بر این حس غلبه کردم

شب بیست و سه رو از دست نده ایشالا به خواسته دلت برسی

هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است
2790
2778
2791
2779
2792