2777
2789
عنوان

رفلاکس نوزاد

127 بازدید | 27 پست

سلام دوستان چه شیر خشکی برای بچه ای که رفلاکس خفیف داره مناسبه؟؟؟ البته شیر خودمو میخوره تازه میخوام شیر خشک کمکی بدم شاید آروم بشه .شبا زود به زود بیدار میشه گریه میکنه .

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۳
0
0%
۴
0
0%

شیرخشک نده بدترش میکنه اگه با شیر خودت سیرمیشه و خوب وزن گرفته الکی شیر خشکیش نکن چند وقتشه؟ تو خودت تغذیتو رعایت کن چیزای سرد و نفاخ نخور حتما اروغشو بگیر و سر و شونه هاشو 30درجه بالاتر پایین تنش قرار بده خیلی آرومش میکنه اون ک شب بیدار میشه طبیعیه 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوش بحالتتون بچه دارین سرگرم هسین...ای کاش ۱۰تا بچه داشتم  

ان شاء الله قسمتت بشه گلم ولی خیلی مسولیت سنگینیه واقعا من بعضی وقتا کم میارم فکرم هزار جا هست دیگه برا خودم نیستم حتی ی دیقه برا خودم وقت ندارم

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
شیرخشک نده بدترش میکنه اگه با شیر خودت سیرمیشه و خوب وزن گرفته الکی شیر خشکیش نکن چند وقتشه؟ تو خودت ...

بله ۴ ماهشه ۶ کیلو نیمه نرماله...تازه رفتم دکتر رژیم لبنیات هم داده .از وقتی دارم رعایت میکنم احساس میکنم شیرم کم شده .چون وقتی شیر میخوردم سینه هام خیلی پر میشد

خوش بحالتتون بچه دارین سرگرم هسین...ای کاش ۱۰تا بچه داشتم  

انشاءالله بحق همین شب عزیز خدا به همه اولاد سالم و صالح عنایت بکنه؛ بحق علی اصغر امام حسین علیه السلام. و همینطور شما دوست عزیز

الحمدلله رب العالمین علی کل نعمه
ان شاء الله قسمتت بشه گلم ولی خیلی مسولیت سنگینیه واقعا من بعضی وقتا کم میارم فکرم هزار جا هست دیگه ...

ممنون عزیز⚘🌷....ولی من ک فعلا مجردم اون موقع ک زن گرفتم دوس دارم ۱۰تا بچه داشته باشم اما فول امکانات از پرستار و خیلی چیزای دیگر هم براشون اوکی میکنم   

بله ۴ ماهشه ۶ کیلو نیمه نرماله...تازه رفتم دکتر رژیم لبنیات هم داده .از وقتی دارم رعایت میکنم احساس ...

شیر رو بجوشن و ی قاشق عسل بزن توش بخور ک سردیشو بگیره زیادم نمیخواد رعایت کنی همه چی بخور ولی کم بخور حتما تو طول روز خرما بخور ارده و شیره هم قاطی کنی روزی ی قاشق بخوری خیلی خوبه درست میشه نگران نباش این روزا هم میگذره 

ممنون عزیز⚘🌷....ولی من ک فعلا مجردم اون موقع ک زن گرفتم دوس دارم ۱۰تا بچه داشته باشم اما فول امکانا ...

😂 یاخدا بزار یکی بیاره اونوقت بهت میگم بازم بچه میخای یا نه البته بیشتر سختیش مال مادر بدبخته

ببرش دکتر سر خود چیزی بهش نده گلم دکتر دختر من بهش الان داروی ترکیبی ام پرازول داده ینی حلالشو خودش ...

دکتر بردم فقط به خودم رژیم داد حرفی از شیر خشک و دارو نزد.احساس میکنم رژیم غذایی که چند روزه دارم میگیرم شیرمو کم کرده و بچه بخاطر همین انقدر شبا زود به زود بیدار میشه .آخه قبل اینکه برم دکتر بفهمم رفلاکس داره و رژیم غذایی رو رعایت نمیکردم انقدر زود به زود از خواب بیدار نمیشد

😂 یاخدا بزار یکی بیاره اونوقت بهت میگم بازم بچه میخای یا نه البته بیشتر سختیش مال مادر بدبخته

🤣😂درسته ...زن فقط بدنیا بیاره اونش دیگه با من ...اگرهم سخت بود ی زن دیگه کمکی میگیرم دوتایی بچه بیارن