فاطی۵۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 177 عنوان ivf 225 بازدید | 20 پست سلام خانوما من پریروز واسه برج چهار نوبت ivf گرفتم هیچ مشکلی ندارم فقط دوقلو میخواستم همین میخوام بدونم مشکلی نداره دردناک ترین مرگ میدونین مال کی بوده؟ پسر نوح فرض کن در حال غرق شدن یه خر از تو کشتی بابات برات دست تکون بده 1399/02/26 | 03:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فندقی2 عضویت: 1394/08/21 تعداد پست: 2121 بچه نداری یا برای تعیین جنسیت میخوای؟؟؟ میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
بیتا_خانوم_۶۹ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2963 خوب ای یو ای انجام میدادی 💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7689 چرا ای یو ای نکردی؟؟ببین یکی از اشناهامون کرد ولی براش یدونه شد همش خاست خداس 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
mobi00reza عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 240 انشاالله مشکلی نیست.من تحقیق کردم ضرری نداره.بجز اینکه چند قلویی احتمال نارس بودن و زایمان زودرس داره برای سلامتی همه نی نی ها یه صلوات بفرستین❤️
فاطی۵۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 177 آی یو آی گفت دوقلو نمیشه فقط پانزده درصد دردناک ترین مرگ میدونین مال کی بوده؟ پسر نوح فرض کن در حال غرق شدن یه خر از تو کشتی بابات برات دست تکون بده
سارا۱۳۶۹ عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 19601 من که دوتا جنین خوب انتقال دادم یکیش گرفت. خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
فاطی۵۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 177 هزینش چقدر شد؟ عزیزم هزینش تا دوازده میره دردناک ترین مرگ میدونین مال کی بوده؟ پسر نوح فرض کن در حال غرق شدن یه خر از تو کشتی بابات برات دست تکون بده
فاطی۵۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 177 من که دوتا جنین خوب انتقال دادم یکیش گرفت. وای چه خوب دردناک ترین مرگ میدونین مال کی بوده؟ پسر نوح فرض کن در حال غرق شدن یه خر از تو کشتی بابات برات دست تکون بده
فاطی۵۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 177 بچه نداری یا برای تعیین جنسیت میخوای؟؟؟ واسه دوقلو دردناک ترین مرگ میدونین مال کی بوده؟ پسر نوح فرض کن در حال غرق شدن یه خر از تو کشتی بابات برات دست تکون بده
فندقی2 عضویت: 1394/08/21 تعداد پست: 2121 عزیزم هزینش تا دوازده میره خدا بهم رحم کنه طبیعی باردار شم.چون هزینش خیلی بالا رفته نمیتونم دوبارهivf کنم میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
توکا۵۷ عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 2460 پیش کدوم دکتر نوبت گرفتی زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....
بیتا_خانوم_۶۹ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2963 چرا نشه .میتونست قرص بهتون بد تو اون ماه ۲تخمک ازاد کنید و بعد ای یو ای کنید 💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙
فاطی۵۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 177 پیش کدوم دکتر نوبت گرفتی بیمارستان معتضدی کرمانشاه دکتر بتوله ابرش پور دردناک ترین مرگ میدونین مال کی بوده؟ پسر نوح فرض کن در حال غرق شدن یه خر از تو کشتی بابات برات دست تکون بده