2777
2789
عنوان

نذری درست کردن

99 بازدید | 8 پست

سلام خانما میخوام فردا یه قابلمه کوچیک حلیم درست کنم.نذری...به یکی دوتا همسایه هام بدم به نظر شما اشکالی داره تو این وضعیت

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞

حلیم دااااااااااااااغ باگوشتای گنده گنده توش وای باروغن حیوانی😋😋😋😋😋😋

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم منم می خوام شله زرد درست کنم چند تا کاسه به در و همسایه و چند نفر که مستحق هستن بدم قبول باشه انشاالله 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
نه عزیزم منم می خوام شله زرد درست کنم چند تا کاسه به در و همسایه و چند نفر که مستحق هستن بدم قبول با ...

قبول باشه عزیزم.مرسی که گفتی

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
قبول باشه عزیزم.مرسی که گفتی

ممنون گلم تو رو خدا تو این روزا که کار و کاسبی ها اوضاعش خرابه حواستون به در و همسایتون باشه امام علی و حضرت زهرا غذای خودشونو بچه هاشونو به فقیری دادن که به ایشون پناه آورده بود ما که خاک پاشون هم نیستیم لااقل از چند تا نیازمند خبر داشته باشیم 🌹

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی