2777
2789
عنوان

یعنی بلدنیستم؟ 🤔🤔

124 بازدید | 12 پست

دخترم 17ماهشه 13 کیلوعه ولی روناش خیلی توپوله مایبیبی سایز 4میبستم نم میداد بعد الان 6میبندم هی همه میگن بزرگع اخه 5امیبندم انگارکوچیکه چیکار کنم ینی بلدنیسم مایبیبیش کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶ خیلی بزرگه... اون مناسب ۲۵ کیلوعه🤔 سایز ۵ خوبه... از اینا که کش میاد پشتش یا چسباش بگیر تا اذییت ...

الان چون حساسیت داشت به قبلی دکترش گفت عدض کن مولفیکس گرفتم 6 بزرگه براش چند بگیرم 5‌؟مولفیکس خوب هس؟ 

الان چون حساسیت داشت به قبلی دکترش گفت عدض کن مولفیکس گرفتم 6 بزرگه براش چند بگیرم 5‌؟مولفیکس خوب هس ...

آره... منم ازش راضی بودم، پسر من تپل بود با مولفیکس راحت بود اصلا اذییتش نکرد... حتی نم پس نمیداد

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
پس خاک برسرم چجوری باید ببندم که اندازه باشه کجاها باید باشه چسباش😓😓

من مارک مرسی میندم قبلشم مولفیکس قشنگ چسباشو موازی هم بچسبون اون کشای اطرافشم داخل تا بزن اونطوری نم نمیده

من مارک مرسی میندم قبلشم مولفیکس قشنگ چسباشو موازی هم بچسبون اون کشای اطرافشم داخل تا بزن اونطوری نم ...

راضی بودی از مولفیکس ممن مایبیبی میبستم شکمش دونه های قرمز زد بیرون همشم دست میزد به مایبیبیش میکشیدش دکتر گف عوضش کن

راضی بودی از مولفیکس ممن مایبیبی میبستم شکمش دونه های قرمز زد بیرون همشم دست میزد به مایبیبیش میکشید ...

اره مولفیکس عالیه مرسی هم میزنم راضیم تاحالا ندیدم شلوارش نم بده یا دربیاد