2777
2789
شماچندروز بعدش بیبی زدین؟

من ماه قبل که اچ سی جی زدم سر دوازده روز پریود شدم زد تو ذوقم اصلا نزاشت چهارده روز بگذره.ک ه بی بی بزنم

این ماه  سر چهارده روز خواستم بی بی بزنم به دکترم پیام دادم گفتن تا شونزده روز وایسا ، دقیق سر شانزدهمین روز پری اومد.  الان پریودم.

ولی نمیدونم چرا حسم میگه شما بارداری

یه بار چند ماه پیش سر ده روز بی بی زدم منفی بود.

من ماه قبل که اچ سی جی زدم سر دوازده روز پریود شدم زد تو ذوقم اصلا نزاشت چهارده روز بگذره.ک ه ...

الهی بحق همین شب عزیز همه ی منتظرا ازاین انتظار تلخ وسخت بیرون بیان😔💚

من میترسم کاذب باشه...بازتوکل برخدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله شاید لک لانه گزینه 

نه خیلی شدید بود چندبار اندازه کف دستم

ی تیکه کوچولو هم لخته

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
بسلامتی عزیزم چنروز عقب انداختی؟ بی بی مثبت شد رفتی ازمایش؟

هیچی امروز موعدمه یک روز قبل موعدم رفتم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
سلام عزیزم...برای شماهم مبااارکه اره عزیزم چرانمونه برودکتر شیاف بده 

عزیز اگه انشالا منم ۴شنبه امپول بزنم بگیره کی یک ماهه میشم‌ینی تاریخش ر ومیگم

یا رب بچه لازمم😔😔یارب نظری کن 🔹‏خود خارجیا وقتی یه چیز رو متوجه نمیشن میگن "هَن"بعد تو میگی What ؟؟بهشت زهرای نیویورک خاکت کنن ایشالا😂✋🔸پیاز داغ اینجوریه که تا پای گازی زل میزنه تو چشات میگه نمی‌پزم، تا روتو می‌کنی اونور میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم🙄🔹یه جوری عمل زیبایی نکنین که وقتی مُردید ، اون دنیا خدا هم نفهمه کدوم بنده شی😐😑🔸فرض کن ساعت ۹ شب میری مرغ ۳۶ تومنی بخری، وسط راه ۲۰۰ تومنم جریمه میشی! بعد میگن چرا ایرانیا افسرده شدن🚶🏻‍♂️🔹از شرایط ازدواج فقط اصرار فامیلو دارم😀🔸لنت ترمز چقد گرون شده!دوستان خواهش می‌کنم بیاین یه بار متحد باشیمکافیه یه ماه لنت ترمز نخوریمتا ارزون شهکسی از لنت ترمز نخوردن نمرده☺️🔹این ۹۹/۹/۹ دیگه گندش دراومد؛ روی ۰۰/۰/۰ برنامه ریزی کنید. شاید بگید ما که چنین تاریخی نداریم ولی این اشتباهه؛ تحویل سال‌ ۱۴۰۰ می‌شه شنبه ۳۰ اسفند ساعت ۱۳:۰۷ و بعد از ۱۳:۰۷ وارد سال ۱۴۰۰ می‌شیم و تا ساعت ۲۴ اون شب ما توی ۰۰/۰/۰ هستیم😏🔸گوینده بخش هواشناسی اخبار شدن هم شغل ایده آلیه. کلا ۳ دقیقه سر ظهر میای اونجا. نگا میکنی ببینی هوا ابریه میگی به نظرم امروز بارش داریم. ناهارم همونجا میخوری میری خونه😐👌
هیچی امروز موعدمه یک روز قبل موعدم رفتم

عزیزم شما بیبی منفی شد درسته؟

منم ۶روز تاخیر دارم بی بی منفی میشه

برم ازمایش ممکنع مثبت باشه

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
عزیزم شما بیبی منفی شد درسته؟ منم ۶روز تاخیر دارم بی بی منفی میشه برم ازمایش ممکنع مثبت باشه

مال من ک منفی میشد

آزم مثبت بود

ولی الان علائم سقط دارم

درد 

لک بینی

دیروزم چندتا لخته

لخته؟؟؟؟ عزیزم حتما برو دکتر

رفتم فقط شیاف پروژسترون داد گفت یک روز در میان

مال من ک منفی میشد آزم مثبت بود ولی الان علائم سقط دارم درد  لک بینی دیروزم چندتا لخته

ای وای خب دکترنرفتی؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
ای وای خب دکترنرفتی؟

رفتم دیروز سونو هم دادم

گفت اوایل بارداریته شواهدی مشخصه ک بارداری ولی لک و اینا خیلی خطر داره امکان دفعش هست

رفتم دیروز سونو هم دادم گفت اوایل بارداریته شواهدی مشخصه ک بارداری ولی لک و اینا خیلی خطر داره امکا ...

انشالله ک می مونه برات