2777
2789
واکسن زده هم بازم انگل داره؟

نه بابا 

تازه گربه ها خیلی وسواسی اند فقط جای بخصوصی که ظرف خاک هست کارشون رو انجام میدن و بعد هم خودشونو میلیسن و تمیز میکنند 

تازه این نژاد دارا بیماری هاشون کمه اصلا اگه هم بیمار بشن چیزی میگیرن که به خودشون اسیب بزنه نه بقیه مثلا مشکل گوارش یا قلب و کبد البته اگه از اول هم زمینه ای داشتند یا بد مراقبت شدند درغیر این صورت مشکلی نیست

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

به نظر من گربه بی چشم ورو هست چرا باید واسه بچتون همچین حیوونی بخرین بالاخره رویه روحیاتش اثر داره.جایه گربه تو کوچه نه خونه.اما سالهاست که به عنوان کلاس گذاشتن میارن تو خونه.بازم هرجور خودتون صلاح میدونید استاتر عزیز🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ریختن موی گربه بستگی به نژادشون داره خیلی گربه ها اگه فقط دو تا سه بار درهفته موهاشونو شونه بزنی دیگه مشکلی نیست 

درضمن اینایی که میگن خرگوش یا پرنده بیار درسته شاید از لحاظ جثه کوچکتر باشن ولی گربه هم باهوشه و دستور پذیر هم اینکه وسواسی و تمیز از طرفی چون تو سایز متوسط هستند و بازیگوش خیلی میتونن همبازی بهتری برای بچه باشن تا مثلا یه خرگوش 

استارتر راستی نژاد بریتیش و اسکاتیش هم هستند که بامزه و کم مو ولی تپلو هستند 

بنظرم برو تحقیق کن ببین کدوم نژاد با بچه ها رابطه اش بهتره و مناسب فضای زندگی تون هست 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
به نظر من گربه بی چشم ورو هست چرا باید واسه بچتون همچین حیوونی بخرین بالاخره رویه روحیاتش اثر داره.ج ...

کی همچین چیزیو گفته؟ هر حیوونی روحیات و غرایزش با بقیه فرق داره از طرفی گربه نژاد دار با گربه خیابونی زمین تا اسمون ژنتیک و رفتارش حتی متفاوته 

بیشتر گربه های نژاد دار مثل سگ ها بازیگوش یا حتی احساسی هستند 

من پسرم گربه پرشین داره فوق العاده ناز ودوست داشتنی باتجربه ای که دارم میتونم بگم دو بدی داره یکی اینکه خیلی هزینه داره امروز رفتیم غذای خشک بگیریم گفت چون وارد نمیشه کیلویی دویست تومان شده تازه غذا یک نمونشه واکسن و قرص انگل و یه پمادخاص واسه خوردنش که مو گوله نشه توو رودشو ووو.... 

بدی دیگش مو ریزیشه تمام لباسات زندگیت و گاها توو غذات حتی پر مو میشه کلافت میکنه موهاش همه ی زندگیت زیر مو میره. دیگه بدی نداره اگه برات پولش مهم نیست.وخوبیاشم اینه که بچت حسابی سرگرم میشه وخیلی دپست داشتنی ان پرشینا خودم خیلی دوسش دارم گربه ی ما پرشین کلاسیکه که اصلا تنبل نیست خیلیم شیطونه از در ودیوار بالا میره تازه قایم موشک بازیم میکنه باپسرم عین یه ادم بزرگ خیلی دوست داشتنیه عزیزم حالا خودت بسنج ببین با کدوم میتونی کنار بیای

خواستم راهنماییت کنم

با رعایت موارد بهداشتی نه تنها ایرادی نداره تازه خوب هم هست

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
کی همچین چیزیو گفته؟ هر حیوونی روحیات و غرایزش با بقیه فرق داره از طرفی گربه نژاد دار با گربه خیابون ...

عزیزم میدونم شما اطلاعاتتون راجعه به گربه ها زیاده.اما منم نظر شخصیمو گفتم همینطور که شما گفتین

نگران نباشین اصلا ببرین دامپزشکی هم واکسن میزنن هم قرص ضد انگل میدن این قضیه ی نازایی و مریضی هم چرت ...

اینجا کلا با حیوون مشکل دارن بهم دیگه ثابت شده 

اصلا تحقیقات نشون داده اگه یک انسان تو رو ببوسه یا زبونش باهات تماس داشته باشه خطرناک تره تا زبان یک سگ یا گربه چون اونا باکتری های دهانشون با ما متفاوته اما بیشتر مفید ولی واسه ما انسانها خطرناک تره و بیشتر احتمال بیماری هست 

یه سگ یا گربه ی اصلاح شده ی نژاد دار واکسینه شده هیچ خطری نداره 

ن واکسن بزنه انگل نداره ولی باید مواظب باشی و چون گربه از اب بدش میاد زیاد نمیتونی بشوریش  ...

اگه از بچگیش ببرنش حموم عادت میکنه

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
با رعایت موارد بهداشتی نه تنها ایرادی نداره تازه خوب هم هست

اره اصلا تحقیقات نشون داده خانواده هایی که حیوون خونگی دارند بچه ها محبت کردن بخصوص به حیوانات رو بیشتر یاد میگیرند 

همچنین نوازش کردن گربه و شنیدن خرخر اروم و نرم اش روی انسان اثری مثل ارامبخش داره که استرس رو دور میکنه 

اره اصلا تحقیقات نشون داده خانواده هایی که حیوون خونگی دارند بچه ها محبت کردن بخصوص به حیوانات رو بی ...

بله تازه جدا از این موارد تو بعضی احادیث هم توصیه شده

بله تازه جدا از این موارد تو بعضی احادیث هم توصیه شده

چه جالب نمیدونستم 

من پسرم گربه پرشین داره فوق العاده ناز ودوست داشتنی باتجربه ای که دارم میتونم بگم دو بدی داره یکی ای ...

در ضمن یه چیز دیگه چون تحت نظر دامپزشکه همیشه هیچ بیماری یا مشکلی پیش نمیاره هیچی .از خیلی ادما هم سالمترن. گربه ی پسرم بوسیدن رو هم یاد گرفته میگیم بوس بده صورتشو میاره جلو اینقدر مهربون وبا هوشن. وقتیم احساساتی میشه نسبت به صاحبش میاد سرشو میزاره رو گردن پسرم و خرخر میکنه نمیدونی چقدر ارامش بخش و لذت بخشه. اما بازم میگم هزینه زیاد داره

چه جالب نمیدونستم 

بله لینک زیر رو ببینید:

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.yjc.ir/fa/amp/news/5555888&ved=2ahUKEwjPteytmrTpAhWJ-KQKHXCnACgQFjAAegQIBBAB&usg=AOvVaw2KyXzYMPZRElxzDcCXYJMA&cf=1

بله لینک زیر رو ببینید: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://w ...

جالب بود اینا رو نمیدونستم باتشکر