2777
2789
عنوان

چطور تو خونه زبان یاد بگیرم کم کم ؟

171 بازدید | 18 پست

سلام من در خد پایه زبانو بلدم میخوام بدونم چطور میتونم تو خونه کم کم با کتاب یا سی دی کم کم زبان یاد بگیرم؟در حدی که راحت بتونم مکالمه کنم 

فیلم زبان اصلی ببین

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه فایل گرفتم از نت دارم از رو اون میخونم پنج روزه فقط سه صفحه مکالمه خوندم😒

تموم شدن رابطه تو جایی که اصلا انتظارشو نداری مث پروژه‌ایه که ساعتها روش زحمت کشیدی و قبلِ سیو کردن برق میره
سوال منم هست یعنی با فیلم زبان اصلی دیدن هر ۴ اسکیل اکی میشه؟!!!

فک کنم باید در کنارش کارای دیگه فیلمم دید وگرنه من الان فیلم زبان اصلی میبینم چیزی یاد نمیگیرم خیلی زوده 

فک کنم باید در کنارش کارای دیگه فیلمم دید وگرنه من الان فیلم زبان اصلی میبینم چیزی یاد نمیگیرم خیلی ...

خیلی سریع کلماتو میگن

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 
من یه فایل گرفتم از نت دارم از رو اون میخونم پنج روزه فقط سه صفحه مکالمه خوندم😒

دلم میخواد چنتل کتاب اموزشی درس به درس باشه ...

اول بخونم راه بیوفتم بعد برم کلاس 

منم دارم تو خونه خودم تمرین میکنم

۱_ ویس های نصرت رو گوش میکنم

۲_ جلد ۱ کتاب ۴۰۰۰ لغت ضروری رو دان کردم روزی ۱ درسش رو میخونم و کلماتی که معنیشون رو بلد نبودم رو توی دفترم مینویسم 

۳_ فیلم و سریال میبینم

و ...

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))
دلم میخواد چنتل کتاب اموزشی درس به درس باشه ... اول بخونم راه بیوفتم بعد برم کلاس 

منم خیلی تو نت گشتم این کتاب فعلا خوبه من از مکالمش شروع کردم .

تموم شدن رابطه تو جایی که اصلا انتظارشو نداری مث پروژه‌ایه که ساعتها روش زحمت کشیدی و قبلِ سیو کردن برق میره

دوستان من زبانم در حد خوبه

و می خوام برای عزیزانی که علاقه مند به یادگیری زبان انگلیسی به خصوص گرامر هستند اما بودجه شو ندارن

کاملا کاملا رایگان زبان یاد بدم

و دانسته هامو گرچه اندکه با شما شریک بشم

دوستان من هر چند وقت یک بار تو کانال تلگرام تدریس میزارم

اگه دوست دارید بیاین English_love1819@

یه نگاه بندازین اگه از مطالبش خوشتون اومد عضو بشین و نظر هم یادتون نره اینجا

و اگه راضی بودین برام دعا کنین

شب بخیرررر🥰😍❤

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
آره دیگه من فیلم میبینم ولی خیلی هاش رو اصلا نمیفهمم. آدم خسته میشه وقتی نمیفهمه

دوستان من زبانم در حد خوبه

و می خوام برای عزیزانی که علاقه مند به یادگیری زبان انگلیسی به خصوص گرامر هستند اما بودجه شو ندارن

کاملا کاملا رایگان زبان یاد بدم

و دانسته هامو گرچه اندکه با شما شریک بشم

دوستان من هر چند وقت یک بار تو کانال تلگرام تدریس میزارم

اگه دوست دارید بیاین English_love1819@

یه نگاه بندازین اگه از مطالبش خوشتون اومد عضو بشین و نظر هم یادتون نره اینجا

و اگه راضی بودین برام دعا کنین

شب بخیرررر🥰😍❤

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال