fatemeh2002 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 25 عنوان پست 47 بازدید | 8 پست سلام خانوما یه چیزی سفارش دادم پست میاره ازم تمضا میخواد شماره پیگیریم میخواد؟ توضیح میدین ؟به هر کسی از خانواده تحویل میده یا ن ؟ 1399/02/25 | 23:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123854 كارت مليتو نشون بدن تحويل ميدن دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 43836 كارت مليتو نشون بدن تحويل ميدن همونم از من نمیخواد اشنا شده از بس سفارش دادم 😄 بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123854 همونم از من نمیخواد اشنا شده از بس سفارش دادم 😄 😅😅😅قانونش همينه ولي يسري ها هم انجام نميدن دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
کاربرباادب عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 655 😅😅😅قانونش همينه ولي يسري ها هم انجام نميدن مامور پست بسته های همسایه های ما رو اگه نباشن میاد میده به ما میگه بهشون بدید به همه انسان ها احترام بزار، حتی اونایی که لیاقتشو ندارن نه به عنوان یه انعکاس از شخصیت اونا، بلکه به عنوان یه بازتاب از شخصیت خودت
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123854 مامور پست بسته های همسایه های ما رو اگه نباشن میاد میده به ما میگه بهشون بدید خب اشتباه ميكنهالبته بعضي مامور هاي پست بخاطر اشنايي با اهالي اون منطقه خيلي كارا ميكنن به فرض محال مشكلي پيش بياد اول از همه خود اون مامور پست براش دردسر ميشه دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
کاربرباادب عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 655 خب اشتباه ميكنه البته بعضي مامور هاي پست بخاطر اشنايي با اهالي اون منطقه خيلي كارا ميكنن به ... درسته که خیلی وقته ما رو می شناسه ولی دقیقا موافقم کار درستی نمی کنه به همه انسان ها احترام بزار، حتی اونایی که لیاقتشو ندارن نه به عنوان یه انعکاس از شخصیت اونا، بلکه به عنوان یه بازتاب از شخصیت خودت
fatemeh2002 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 25 من کارت ملی ندارم ثبت نام کردم نیومده چی نشون بدم تحویل بده؟ جمعه ها هم میارن؟