2777
2789
عنوان

دخترا بیاین خونواده شوهر

181 بازدید | 24 پست

شوهرم میگه اولین حقوق کاریتو خونوامو ببر بهترین رستوران شام بده....

چرا باید همچین کاری کنم؟؟؟ 

اونا واسه من هیچ کاری نکردن 

نه طلا گرفتن نه مراسم آنچنانی 

با وجود اینکه پولدارن هااا نه خریدی نه عیدی درست و حسابی چرا باید واسه کسایی که ی هزاری کف دستم ندادن خرج کنم ؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا آسمون به زمین میاد؟یه مهمونی براشون بگیر

چرا باید بگیرم؟؟؟ وقتی به غیر اینکارا 

وقتی شهرستان هم میرم ی بار هم بهم زنگ نمیزنن 

اگه قراره خرج کنم خرج بابام میکنم که زندگیشو فدای درس خوندن و خوشبختی من کرد 

اصلا... بخدا حتی خونه بابامم که میرم شهرستان بهم زنگ نمیزنن

اصلا اصلا برات مهم نباشن خیلی سیاست داشته باش اصلا بدشونو نگو بلکه خودتو مهربون نشون بده ولی اصلا اصلا برات مهم نباشن و اصلا براشون خرج نکن اصلااااااا  تا حد امکاااااان دوری و دوستی.

بهتر سرت آسوده  من شوهرم امروز دعوا راه انداخت که به خونوادم زنگ نمیزنی منم گفتم همینی ام که ه ...

من نمیدونم چرا مردا اینجوری شدن؟؟؟ 

خونواده های خودشون محل نمیزارن اونوقت انتظار دارن تا زانو خم شیم واسه خونوادشون 

بهتر سرت آسوده  من شوهرم امروز دعوا راه انداخت که به خونوادم زنگ نمیزنی منم گفتم همینی ام که ه ...

انقد از دستشون حرصصصص خوردم که دست و پام همش درد داره تصمیم گرفتم اصلا بهشون فک نکنم و فقط تمرکزم رو خودم و بچم باشه.حرفیم زدن جواب میخام بدم در جا خودخوری نکنم