2777
2789
عنوان

یه لحظه لطفا

55 بازدید | 3 پست

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

شب قدر امسال کمی متفاوت تر باشیم..کنار عبادت کمی هم فکر کنیم و نتیجشو توی رفتارمون اعمال کنیم..دعا یک نسخه هست مثل نسخه دکتر ..ما اگه فقط نسخه رو بخونیم ک مشکل حل نمیشه باید عمل هم داشته باشیم..تازه با این خدایی ک همیشه پشتمونه خیلی آسونه

امشب میخوام بگم قدر خودتون رو بدونید..به خدا همه ی انسان ها یک درون بی نهایت زیبایی دارند پس هدرش ندهیم...عالم به این بزرگی همه دراختیار ماست پس ببینید ک چقدر ارزش دارید..

بیشتر دیگ حرف نمیزنم..فقط کمی تو خلوتتون فکر کنید ...امشب قرارمون خیلی خاصه با اون ک از همه کریم تره حرف بزنید نا امید نمیشید..حال دلتون احساسی❤️

اگر خودت را فراموش کنی، تبدیل به کائنات می‌شوی...

براتون سوره قدر رو خوندم شما هم دعا کنین منم زودتر مادر شم پیر شدم به خدا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خدایاااااااااااااااااااااااا معجزه کن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دیگه دارم دیونه میشم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 مردم از انتظار یه عمره منتظرم خداجوووووووووووووون معجزه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

براتون سوره قدر رو خوندم شما هم دعا کنین منم زودتر مادر شم پیر شدم به خدا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

ان شالله به زودی دامنت سبز سه عزیزم🙏❤

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨