2777
2789
عنوان

کودک دوزبانه

120 بازدید | 14 پست

پسرم چهارسالشه وماترکیم پسرم کارتون که نگاه کرده زبون فارسی رویادگفته حالامیخوام بعداین کارتون به زبان انگلیسی بزارم ازکجاشروع کنم که هم جذاب باشه وهم زبان انکلیسیویادبگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط با کارتون فارسی یاد گرفته خودتکن اصلا باهاش فارسی حرف نزنید

خودم نه درحدمثلابیابروخیلی خیلی کم ولی خودش قشنگ حرف میزنه میبینم استعدادشوداره میگم حیفه بزارم انگلیسی هم یادبگیره

خودم نه درحدمثلابیابروخیلی خیلی کم ولی خودش قشنگ حرف میزنه میبینم استعدادشوداره میگم حیفه بزارم انگل ...

چون اونو از بچگی گذاشای دیده و شنیده یاد گرفته حالا بذار واسش شاید یاد گرف ولی فک نکنم ب سرعتی ک فلرسی یاد گرفته بگیره

ازنظر علمی بچه ۸ سال به بالا باید زبان انگلیسی یا هر زبان دوم دیگه ای رو یاد بگیره..الان تو ۴ سالگی هم زود یاد میگیره هم زود فراموش میکنه عمیق وارد ذهنش نمیشه هیچی‌.

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
چون اونو از بچگی گذاشای دیده و شنیده یاد گرفته حالا بذار واسش شاید یاد گرف ولی فک نکنم ب سرعتی ک فلر ...

ولی ازهیچی بهتره به گوشش که بخوره عادت میکنه ازهفت سالگی هم میزارم کلاس اخه یه پسرپنچ ماهه هم دارم میخوم واسش ازاول کارتون انگلیسی بزارم تایادبگیره

ولی ازهیچی بهتره به گوشش که بخوره عادت میکنه ازهفت سالگی هم میزارم کلاس اخه یه پسرپنچ ماهه هم دارم م ...

اره خیلی خوبه بذار جم جونیور جم کید خیلی نشون نیده از گوگلم سرچ کن دانلود کن براشون

اخه چه کارتونی 

اگه میتونی برو کتاب family and freinds سطح starter بخر،این کتاب ویس و فیلم و نقاشی و کارت داره

خودت میتونی باهاش کارکنی

نت سرچ کن کارتن زبان انگلیسی برای کودکان کلی کارتن برات میاره

اگه میتونی برو کتاب family and freinds سطح starter بخر،این کتاب ویس و فیلم و نقاشی و کارت داره خودت ...

مرسی عزیزم من وقتی دوسالش بودسی دی هیه بیبی انشتینوگذاشتم نگاه کنه ولی هیچ علاقه ای نشون نداد

شما داری حدیث کسا هرروز میخونی یا نه؟ 

اصلا نیومدی گزارش بدی15روزه

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )