2777
2789
عنوان

التماس دعا

51 بازدید | 7 پست

خدا به محمد (ص) فرمود که با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی ، حضرت محمد گفت چگونه خدا فرمود از دیگران بخواه که برایت دعا کنند زیرا تو با زبان آنها گناه نکردی ....

دوستای عزیزم بیاین تو این شبهای عزیز واسه همدیگه دعا کنیم و طلب آمرزش کنیم واسه منم دعا کنید که مادر بشم 

ممنونم از همگی 🙏 

التماس دعا 

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شب قدر امسال کمی متفاوت تر باشیم..کنار عبادت کمی هم فکر کنیم و نتیجشو توی رفتارمون اعمال کنیم..دعا یک نسخه هست مثل نسخه دکتر ..ما اگه فقط نسخه رو بخونیم ک مشکل حل نمیشه باید عمل هم داشته باشیم..تازه با این خدایی ک همیشه پشتمونه خیلی آسونه

امشب میخوام بگم قدر خودتون رو بدونید..به خدا همه ی انسان ها یک درون بی نهایت زیبایی دارند پس هدرش ندهیم...عالم به این بزرگی همه دراختیار ماست پس ببینید ک چقدر ارزش دارید..

بیشتر دیگ حرف نمیزنم..فقط کمی تو خلوتتون فکر کنید ...امشب قرارمون خیلی خاصه با اون ک از همه کریم تره حرف بزنید نا امید نمیشید..حال دلتون احساسی❤️

اگر خودت را فراموش کنی، تبدیل به کائنات می‌شوی...