2777
2789
عنوان

بیاین باهم خدا رو صدا بزنیم

3296 بازدید | 218 پست

بیاین باهم خدارو صدا بزنیم از ته ته دلمون و برا هم دعا کنیم

هرکی حاجتی داره بنویسه تا واسش دعا کنیم ، هرکی دعا کرد واسه هرکی لایکش کنه اگه لایکت به ۴۰ برسه به حق این شبا حاجت روا میشی ....❤

میگن اگه ۴۰ نفر واست دعا کنن حاجت روا میشی حتی اگه خواسته ات غیرممکن باشه❤

این تاپیکو یه خانم عزیزی دیشب زده بود 

امشب زدم که بقیه بی نصیب نمونن

واسه منم دعا کنین دوتا حاجت تو دلم دارم ، به هردوتاش همین امسال برسم ، خواهش میکنم خیر تو زندگیتون ببینین ❤

الهی امشب نگاهتو نصیب ما کن 

هرچه بجز خیال او قصد حریم دل کند در نگشایمش به رو از در دل برانمش  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حال دلم خوب بشه  باید از سمت خدا معجزه شود تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود

الهی ارامش نصیب دلتون بشه ❤

هرچه بجز خیال او قصد حریم دل کند در نگشایمش به رو از در دل برانمش  

آدم درستی باشم

ظهور آقا

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

شب قدر امسال کمی متفاوت تر باشیم..کنار عبادت کمی هم فکر کنیم و نتیجشو توی رفتارمون اعمال کنیم..دعا یک نسخه هست مثل نسخه دکتر ..ما اگه فقط نسخه رو بخونیم ک مشکل حل نمیشه باید عمل هم داشته باشیم..تازه با این خدایی ک همیشه پشتمونه خیلی آسونه

امشب میخوام بگم قدر خودتون رو بدونید..به خدا همه ی انسان ها یک درون بی نهایت زیبایی دارند پس هدرش ندهیم...عالم به این بزرگی همه دراختیار ماست پس ببینید ک چقدر ارزش دارید..

بیشتر دیگ حرف نمیزنم..فقط کمی تو خلوتتون فکر کنید ...امشب قرارمون خیلی خاصه با اون ک از همه کریم تره حرف بزنید نا امید نمیشید..حال دلتون احساسی❤️

اگر خودت را فراموش کنی، تبدیل به کائنات می‌شوی...

همه منتظرابچه داربشن.منم بچه داربشم

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

خدایا ‌کمکم کن درهمه مراحل زندگی

دستم رو گرفتی ول نکن هیچ وقت

منوببخش

خدایا دوستت دارم

اللهم عجل لولیک الفرج ❤

اللهم اشف کل مریض❤

اللهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات❤

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡

خدایا به حق این شب عزیز حاجت همه رو بده من مامان بشم فرحناز هم رای تو دیوان عالی کشور رای به نفعش بیا به حقش برسه ای خدا 😥😥😥😥😥

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه