2777
2789
عنوان

عمه روی مخ

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفت خوشبخت شد دیگه شانس در خونه اشون رو زد باز نمردن چه عمه خوبی بود که همچین پسری رو برا فامیل خودش ...

اینجوریش خوبه آره

ولی خب...

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

رفت خوشبخت شد دیگه شانس در خونه اشون رو زد باز نمردن چه عمه خوبی بود که همچین پسری رو برا فامیل خودش ...

دیگ قسمت بوده منم شرایطی مث خواهرت داشتم با این تفاوت ک خبر نداشتم پسرداییم منو میخاسته گذاشته بودن بعد کنکورم بیان قبل کنکور مامانم منو گولم زد داد ب نوه خالم بعدا معتاد و خائن از آب دراومد داییم هنوزم ناراحته ازمن خب منک عاشق نشدم مامانم گول زد هی گفت اونا خوبن 😢

حالا چیکار میکنی جدا شدی 

آره اون خوشبخته چون خداییش خانواده خوبین. حیف شد. منم خ افسوس خوردم ولی ی نفر بهم گفت شاید صلاح بوده شاید شب عروسی چشم می‌خوردین خودت یا داماد بلایی سرتون میومد. بسپر بخدا. چندوقت پیش دیدمش با ذوق نگام میکرد داداشش سرزنشش کرده انگار 😔منم دیگ نرفتم خونشون

#فوری #فوری #فوری

♦از فردا تحریم ملی نخریدن دلار و طلا و سکه و لوازم خانگی و موبایل و خودروهاي صفر و هر چيز گران ديگر، همزمان در سراسر ایران آغاز مي كنيم! با نخریدن به مدت دو ماه قیمت ها واقعی ميشود، کافیست دو ماه نخریم!!

🔹 با اين كار

دلار بزودي به زير ١٠ تومان و حتي درصورت پافشاري به زير ٨ تومان خواهد رسيد

@Dollar_il1

@Dollar_il1

🔹خواهش میکنيم بخوانید،منتشر کنید و پایبند باشید! یکبار بیائیم مثل ملت های توسعه یافته عمل کنیم!

🔹مگر از گراني خسته نشده ايد؟ پس خود پا پيش بگذاريد!

🔹لطفا این پیام رو به تمام گروه هاتون بفرستین لطفا کم کاری نکنید و علیه گرانی متحد باشيم

@Dollar_il1

@Dollar_il1

♦♦♦ارسال به ۱۰۰۰ نفر برای این پویش ملی  

ستاد مبارزه با گران فروشی

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
اون ازدواج کرده تو طلاق گرغتی

آره. یکسال بعد من ازدواج کرد بعد عقدم مامانش ب مامانم گفت دخترتو میخاستیم ک جدابشم اخه خانواده شوهرم بد بودن مامانم واس راحتی خودش ی تحقیق نکرد الکی بهم گفت خ تحقیق کردم بعد انگار رفته ب بقیه فامیلم گفته. کاش مستقیم ب خودم یا بابام میگفت. اخه ازدواجم زوری بود سالها زحر کشیدم پای مردی ک دوسش نداشتم فاسد و هرزه بود و خانوادش شدیدا عقده ای. ولی بازم خداروشکر الان سالمم و خودمو نجات دادم از دستشون. بعد من رفت دوباردیگم ازدواج کرد هردوتا طلاق داده. چهل سالش شده بازم دنبال دختر خونه میگرده نادون. 😐

آره. یکسال بعد من ازدواج کرد بعد عقدم مامانش ب مامانم گفت دخترتو میخاستیم ک جدابشم اخه خانواده شوهرم ...

خدا شفاش بده اینقدر بدبخت نکنه دختر مردمو خدا رو شکر سالمی

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕