2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکبار برو بیمارستان با برقیاش بدوش ببین نظرت چیه

برقیای خونگی هم مثل اوناس فقط توانش کمتره. کلا برقی سر سینتو اذیت نمیکنه و خیلی راحت میشینی مثلا کتاب میخونی یا فیلم میبینی و اونم سبنتو میدوشه. بیشتر از دستیا میتونه بدوشه چون حالت های مختلف داره واس مکش و خستت نمیکنه و درد نمیگیره خودتم که کاری نمیکنی

عزیزم دردناک نیست؟  میشه براحتی هر روز به اندازه حداقل یک وعده شیر دوشید؟

من نمیدونم حجم شیر شما چقده. ولی برقیای بیمارستان امتحان کنی میتونی بفهمی

منم باامتحان اونا علاقه مند شدم رفتم خریدم و خیلی رااضی بودم. حتی تو سفر تو ماشین میدوشیدم که وقتی ت

جلو بقیه شیر نمیخوام بدم راحت شیشه بدم از شیرخودم

یکبار برو بیمارستان با برقیاش بدوش ببین نظرت چیه برقیای خونگی هم مثل اوناس فقط توانش کمتره. کلا برق ...

چه عالی 

چقد طول میکشه مثلا ۶۰ میلی لیتر شیر دوشیده بشه؟

شما شیر دوشتون رو چند خریدید؟

من نمیدونم حجم شیر شما چقده. ولی برقیای بیمارستان امتحان کنی میتونی بفهمی منم باامتحان اونا علاقه م ...

عزیزم ببخشید سوالام زیاد شد. نمی خوام اذیتت کنم فقط این که الان داشتم سرچ میکردم مارک وکتور رو پیدا نکردم. یه مدل دیدم که اسمش vekto هست و قیمتش هم ۵۹۵تومن هست. احتمالا همون شیردوشی که شما داشتین نیست؟

دلم می خواد  اگر بشه همین مارکی که شما گفتید به این دلیل که استفاده کردید و راضی هستین رو تهیه کنم  .

چه عالی  چقد طول میکشه مثلا ۶۰ میلی لیتر شیر دوشیده بشه؟ شما شیر دوشتون رو چند خریدید؟

یادم نییس سه سالو نیم پیش بوده

اون زمان خریدم فکنم ۲۰۰ بازم درست یادم نیس

اره شاید مارکش همونه

من تا شنبه خونم نیستم ان شاالله یادم موند رفتم خونه واست مارک دقیقشو میفرستم