2777
2789
عنوان

بارداری

157 بازدید | 15 پست

سلام خانوم های عزیز و مامان های آینده 

من 17 هفته و سه روز باردارم ولی اصلا تکون های نی نی رو حس نمیکنم چرا؟ 

اینم بگم که بارداری دوم هست که میگن بچه زودتر تکوناش حس میشه بخاطر همین نگرانم ممنون میشم راهنمایی کنین 

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم 😍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بارداری اولم و اخرای هفته14احساس کردم مث ترکیدن حباب

من بارداری اولم رو از 12 هفته حس میکردم زیر دلم مثل ترکیدن بود ولی این هیچی به هیچی

شاید بخاطر جفتت هست عزیزم اگه جفتت قدامی باشه خیلی دیر میفهمی حرکتاشو البته الانم زوده از ۲۲ هفته اگ ...

جفتم رو که نمیدونم چیه ولی خوب بچه دوم مگه نمیگن زودتر حس میشه؟ 

نمیدونم فقط دکتر سونو موقعیت جنین رو گفت سفالیک

خب مهم اينه جفتت خلفي باشه يا قدامي

قدامي باشع احتمال داره تا هفته ي ٢١حس نكني

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١
من بارداری اولم رو از 12 هفته حس میکردم زیر دلم مثل ترکیدن بود ولی این هیچی به هیچی

منم پسرموخیلی زودمیفهمیدم مثل شماولی الان بارداری دوممه ۱۶ هفته شایدم دیرترفهمیدم

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

تنبله😂😂😂😂😂

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕