2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا واگذارش میکنیم...من نه ولی واسه مامانم و خواهرم این اتفاق پیش اومد که عوضی به تمام معنا بهشون تهمت زد مامانم واگذارش کرد به خدا و خدا هم بارها جوابشو با به کما رفتنش و آشوب شدن زندگیش ازش گرفت هرچند اون نمیفهمه اینارو

نمیدونم واقعا😔

یسری باشوهرم جلو مادرشوهرم اینا بحثم شد اوایل ازدواجم بود هنوز بلد نبودم که نباید جلو کسی بحث و دعواکرد بعد مادرشوهرم جلو شوهرش داداشش مامانش پسرش جاریم برگشت گف تو زیر سرت بلند شده برا همین با پسرم اینجوری رفتارمیکنی بخدا صدای شکستن قلبمو شنیدم فقط از خدا خواستم جواب این حرفشو بده 

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
خیلی خیلی بزرگ....

ی سری پسر عمم ابرومو قشنگ تو فامیل برد اصلا عین خیالمم نبود کسیم حرف میزد لبخند میزدم همین باعث شد همه اون موضوع رو بی ارزش بدونن ولی الان ک متاهلم جرشون میدم 

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.

برای منم پیش اومده، خیلی سخت بخشیدن، چون قلبم شکست😭😭😭 چرا توی این روز عزیز یادم آوردی آخه

من واگذار کردم بخدا، اون شخص الان آلزایمر داره، اما هر وقت می بینمش یادم میاد، خدایا از دل و ذهنم پاک کن 

این اکانت حذف شده است
برای منم پیش اومده، خیلی سخت بخشیدن، چون قلبم شکست😭😭😭 چرا توی این روز عزیز یادم آوردی آخه من واگ ...

ببخش که یادتت انداختم. صبح تهمتی بهم زده یه نفر. که قلبم روحم درد میکنن. تو این شب عزیز التماس میکنم دعام کن زود ازدواج کنم با ادم درستش!!

ببخش که یادتت انداختم. صبح تهمتی بهم زده یه نفر. که قلبم روحم درد میکنن. تو این شب عزیز التماس میکنم ...

عزیزدلم، ان شاء الله بحق این شب های عزیز،(بقول یه بنده خدایی) یه شیر پاک خورده که سر سفره ی پدر و مادرش بزرگ شده سر راهت قرار بگیره💖💖💖🌺🌺🌺

این اکانت حذف شده است