2777
2789
نه دوساله.ولی الان شدتش بیشتر شده.دوسری دکتررفتم قرصانساخت بهم.دوباره مامانم نوبت گرفت و تلفنی ویزیت ...

انشالا که خوب بشی 

من در حدی نگرانی داشتم که از شدت فشار عصبی از حال میرفتم چند بار. انقدر فکر میکردم بهش که فکر میکردم واقعا اون مریضیو دارم الان خداروشکر یکم بهترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالا که خوب بشی  من در حدی نگرانی داشتم که از شدت فشار عصبی از حال میرفتم چند بار. انقدر فکر ...

خداروشکر.برامنم دعاکن عزیزم.دستسویی ک میخام برم ترس دست زدن ب دستگیره در دارم همش فک میکنم دستم نجسه و دست بزنم دستگیره نجس میشه.مامانم برام در دسشویی بازمیکنه.ازبالا بپایین دستام میشورم پاهام میشورم همه وسایلام حس میکنم نجس شدن سر یه گردگیری ک حس میکنم دستماله نجسه.ب هیچی دست نزدم.اصلا داغونم

قربونت گلم ان شاالله.معمولیم.مانتویی هستم واهل نمازوایناهستم.خیلی ب پاکی ونجاست اهمیت میدهم.ریز بین ...

خب عزیزم خود دین گفته وقتی دچار وسواس شدید بهش اهمیت ندید با یه روحانی مشورت کن شاید اثر داشت

مامانم برام نوبت گرفت و تلفنی ویزیت شدم.وضعم خیلی وخیمه.دست ب هیچی نمیتونم بزنم

عزیزم سلام میخواستم ببینم میکرونیدلینگ برای چاله و جای جوشات راضی بودی صاف شدن عزیزم 0؟؟

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
عزیزم سلام میخواستم ببینم میکرونیدلینگ برای چاله و جای جوشات راضی بودی صاف شدن عزیزم 0؟؟

خییییلی بهترشدن عزیزم .البته من چهارحلسه رفتم.بسته ب جای جوش دکترروش درمان معرفی میکنه

میگن میکرونیدلینگ رو مدتی نری برمیگردی چاله هات راسته؟ 

من البته یه جلسه هم سابسیژن کردم و بعدش جای جوشام ژل یه ساله تزریق کردم ازتزریق ژل تاالان دوسال وخورده میگذره ولی جای جوشام ب بدی قبل نیس میتونم بگم ۷۰ درصدبهترشده.نه فک نکنم برگرده چون میکرونیدلینگ باعث میشه پوست کلاژن بسازه و ترمیم کنه جای جوشو