2777
2789
عنوان

سوال شرعی

156 بازدید | 10 پست

مهربونا من یک هفته ست که پریودم تموم شده یک دوره ی ۵روزه بود 

دیروز بعد از اذان مغرب خیلی ببخشید ترشح نسبتا گلبهی رنگی دیدم یکم مایل به قهوه ای و قرمز بود ک تا اذان صبح غسل مافی ضمه انجام دادم ،همین الان هم باز همچین ترشحی دیدم آیا روزه ام باطله؟آیا غسلی برام واجب شده؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

09640

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

http://javab.ir/09640/

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

برو چک کن اگر پاک شدی باید غسل کنی بله روزه ات باطله اگر بیش از ده روز ادامه داشت دیگه میشه استحاضه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
برو چک کن اگر پاک شدی باید غسل کنی بله روزه ات باطله اگر بیش از ده روز ادامه داشت دیگه میشه استحاضه& ...

من ۵ روز پری بودم و ۵ روز پاک شدم حالا که روز ۱۱ و ۱۲ لک دیدم حکمش چیه؟حکم استحاضه چیه گلم؟

من ۵ روز پری بودم و ۵ روز پاک شدم حالا که روز ۱۱ و ۱۲ لک دیدم حکمش چیه؟حکم استحاضه چیه گلم؟

اگر با پریودی لک بینی ات بشه ده روز حیضه 

اینطوری که شما گفتی حیض نیست استحاضه است باید دستمال بذاری اگر خون فقط اومد روی دستمال قلیله است و غسل نمیخواد فقط باید برای هر نماز وضو بگیری 

اگر خون داخل دستمال رفت ولی از اونطرف خارج نشد باید علاوه بر وضو گرفتن برای هر نماز روزی یه بار غسل کنی اگر از اونطرف دستمال خارج شد کثیره است برای هر نماز باید غسل کنی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اگر با پریودی لک بینی ات بشه ده روز حیضه  اینطوری که شما گفتی حیض نیست استحاضه است باید دستمال ...

مرسی عزیزم متوجه شدم 😘😘😘

روزه ام باطله یا صحیح؟اگر خون از دستمال رد نشه و فقط رو دستما بیاد ،البته نمیدونم صحیح بگم خونه یا نه فقط ترشح تیره بود و الان چیزی نیست

مرسی عزیزم متوجه شدم 😘😘😘 روزه ام باطله یا صحیح؟اگر خون از دستمال رد نشه و فقط رو دستما بیاد ،الب ...

روزه ات صحیحه 

اون قلیله است غسل هم نمیخواد فقط باید اگر لباست نجس شده تطهیر کنی 

2790
2778
2791
2779
2792