2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خواهرمنو

فرستادنش آمنیو سنتز بچه سالم بود

فقط کلی استرس بی خود وارد کردن

گفته بودن سندرم دانه

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

ان شاا‌‌‌... که چیز خاصی نباشه و نی نی خوشگلت سالم باشه عزیزم.

بچه ها یه سوالی دارم ممکنه هیچ لک بینی و دردی نداشته باشی و سونو قلبم همه چی اوکی باشه اما ان تی مشکل داشته باشه؟ فامیلم نباشی!!!

ان شاا‌‌‌... که چیز خاصی نباشه و نی نی خوشگلت سالم باشه عزیزم. بچه ها یه سوالی دارم ممکنه هیچ لک بی ...

ان تی ربطی به لکه بینی و سونو قلب نداره عزیزم 

تو ان تی سه تا تیریزومی بررسی میشه که یکیش سندروم دان هست 

ان شاالله سالمه به این چیزا فک نکن 

به موقع اش برو سونو و ازمایشش رو بده

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

من ۳سال پیش بارداربودم  nt3بود کلی دکترم فرستادم این ور اون ور احتمال زایمان زودرسم داشتم بردم تیم پزشکی آخرم گفتن سالمه واز۴به بالاخطرداره که دیگه زایمان زودرس گرفتم خیرنبینن الکی استرس میدن

انشاالله سالمه درکت میکنم چقدر استرش داری بچه ات رو بسپر به صاحب این شب امیرالمومنین 

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

اخه هم ریسکم هم ان تی خیلی بالاس

ان شاءالله که چیزی نیست

استرس نداشته باش

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم