2777
2789
عنوان

محلول شیوانا

292 بازدید | 27 پست

بچه ها محلول شیوانا واقعا خوب بوده تاثیر داشته ؟

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

اره خوب بود فقط باید صبر داشته باشیا۲ روزه معجزه نمیکنه

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره خوب بود فقط باید صبر داشته باشیا۲ روزه معجزه نمیکنه

واسه چی خوب بود خانومی؟ ریزشت قطع شد ؟موهات پرپشت شد؟

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

دستور تهیش چطوریه ..میگفتن ریزش میاره؟درسته

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
واسه چی خوب بود خانومی؟ ریزشت قطع شد ؟موهات پرپشت شد؟

من برای ابرو زدم .

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
نمیدونم دعا کن تاثیر داشته باشه من الان بار دومه که زدم یکم دیگه میخوام برم سرمو بشورم

انشالله موهات عالی میشن خشگلم

من برای ابرو زدم .

خوب بود ؟

سه ماه کامل زدی ؟

فکر کنم ۶۰ روز البته بعضی روزا هم یادم میرفت . اما خب راضی بودم . 

همچنین شما عزیزم

برای خودم نمیخوام برای دوستم میخوام ....من سبوس برنج میخورم ..رو غن نارگیل و زیتون و کرچک میزنم عالیه

من سیرم که بهش اضافه کردم بعدا نتیجه ش عالی شد

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

من سیرم که بهش اضافه کردم بعدا نتیجه ش عالی شد

واقعا ...دستورش میگی عزیزم