2777
2789
عنوان

من دیگه دیوونه شدم😣😣😣😣😣😣😣

434 بازدید | 28 پست

اخه مگه میشه بچه هیچی نخوره، مگه میشه بچه تو کل شبانه روز ۲۰۰ سی سی شیربخوره، مگه میشه بچه ۱۳ ماهه رشدش به اندازه یه بچه ۶ماهه باشه،

بخدا کم اوردم همه عصبهام درد میکنه دلم میخواد بخوابم و دیگه بیدار نشم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرش دکتر ببین چرا نمیخوره...تو شیرش عسل بریز که جون بگیره غذا هم فقط مقوی بهش بده

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه های منم اونجورین ۱/۵ساله هستن هیچی نمیخورن فقط شیر میخورن یک وعده رو بزور دلقک بازی و اب و ماست میخورن.واقعا اعصاب خورد کنی هستا

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

پسرم نزدیک ۴ سالشه کوچیکه ب زور جدیدا داره غذا میخوره اونم با جنگ و دعوا.

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.
ببرش دکتر ببین چرا نمیخوره...تو شیرش عسل بریز که جون بگیره غذا هم فقط مقوی بهش بده

قبل کرونا زیاد بردم به نتیجه ای نرسیدم، اصلا اصلا حاضر نیست شیر بخوره اون ۲۰۰ سی سی هم فقط توخواب میخوره

بچه۱۳  ماهه  دیگه  باید غذا هم  بخوره  دیگه  چیزایی  که  دوست داره  بده   پسر  من  لب  به  سوپ و اینا  نمیزد    سیب زمینی  رو  ریز خورد  کن  و با  کره   سرخ  کن   بده    گوشت  کباب  کن  بده   یه  دوره  بچه  ها  بی اشتها  هستن   فقط چیزایی که  میخوره  براش درست  کن

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀

13ماهه ک غذا سفره میتونه بخوره

با روغن کنجد اصل سیب زمینی سرخ کن براش کلن سرخ کردنی هارو با روغنای سالم براش یده بخوره سیب زمینی ب شکلای مختلف درست کن

خوشگل کن غذاشو

نمیدونم راه میره یا ن اگه میره ی صندلی ایمن بزار اشپزخونه بیاد ببینه کاراتو غذا پختنتو

از غذا دادان به بچه متنفرم یعنی حاضرم هرکاری کنم ولی به بچه غذاندم

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
قبل کرونا زیاد بردم به نتیجه ای نرسیدم، اصلا اصلا حاضر نیست شیر بخوره اون ۲۰۰ سی سی هم فقط توخواب می ...

غذا بهش بده دیگه ۱۳ ماهشه میتونه بخوره شاید شیر دوست نداره

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد