2777
2789
عنوان

موم عربی

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بخند🙄 منم جای تو باشم میخندم...شماهایین که نمیذارید بقیه نفس راحت بکشن و باید تو خونه قرنطینه ش ...

خوب شما پرو چیکاره بقیه داری فقط شما خونه ای خبر نداری اکه تهرانی یه سر بیا بیرون انگار شبه عیده همه هم بدونه ماسکودستکش مشاغلم که همه بازه کرونا هنوزهنوزا هستتتت باس عادت کرد

چرا برا من فوری تو دستم نرم میشه میچسبه به دستام 

یجا خنک بشین ی تیکشو جدا کن تو دست ورز بده بعد در جهت رویش موها بکش بر خلاف جهت بردار باید سرعت عمل داشته باشی رو پوست بمونه بخای کند باشی حرارت پوست ذوبش میکنه میچسبه به پوستت وقتی چسبید یه تیکه موم تازه بردار با اون اونایی ک چسبیده رو جمع کن من با یه توپ کوچولو اصلاح میکنم

خیلی گرون خریدی عزیزم بیا بزن تو کار خرید موم از ما بخر اونجا ک خستی بفروش انگا خیلی میصرفه اونجایی ...

عزیزم این مهمونی به خیر و خوشی بگذره من مورد سوال پیچ شدن از مادر شوهر خواهرشوهر و جاری نشم دیگه توبه کردم و حالم از هرچی مومه بهم میخوره 

موم عربی خداحافظ تا قیامت 😂

😊