2777
2789
عنوان

کنکور چی میشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 45 پست
از استرس ایقدر ریختم بهم که نمیدونی  هی دارم گریه میکنم. پشت کنکورین تحمل ندارم به خدا

میفهممت عزیزدلم ولی اگر بهم بریزی اونوقت کنترل کار از دستت در میره پس اروم باش جای بهم ریختن و استرس برنامتو تغییر بده و با خیال راحت ادامه بده فدای هرچی بشه خدا بزرگه هیچ تلاشی بی نتیجه نمیمونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ینی چی دل نبندم؟ چه خاکی به سرم بریزم خب؟؟

نمیخوام انرزی منفی بدم بهت اما تو تجربی کنکور قبول شدن خیلی سخته و از الان بدون اگ خدای نکرده قبول نشدی افسرده نشی من هم خودم هم هم کلاسیای فوق العاده زرنگی بودیم(البته من واسه کنکور نخوندم)و تو کلاس کنکور دانش اموزایی بودن ک استاد میگف تو دندون رو شاخته طرف پیراپزشکی بزور تونسته بود قبول شه واسه مدرسه ی تیزهوشانم بود

نمیخوام انرزی منفی بدم بهت اما تو تجربی کنکور قبول شدن خیلی سخته و از الان بدون اگ خدای نکرده قبول ن ...

من اگه قبول نشم میمیرم. پشت کنکوریم هستم.

داداشمم قبول شده همینجوریش سر اون و پشت کنکوری بودنم افسردم شدید

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊
نمیخوام انرزی منفی بدم بهت اما تو تجربی کنکور قبول شدن خیلی سخته و از الان بدون اگ خدای نکرده قبول ن ...

دارین انرژی منفی میدین بهشون 

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 
من اگه قبول نشم میمیرم. پشت کنکوریم هستم. داداشمم قبول شده همینجوریش سر اون و پشت کنکوری بودنم افسر ...

اگه بتونی به استرست غلبه کنی حتما قبول میشی حتماا

دارین انرژی منفی میدین بهشون 

ن انرژی منفی نبود خواستم‌بدونه‌اگ واقعا تلاششو کرد و نتونست قبول شه خودشو اذیت نکنه و ناراحت نشه چون تنها نیست اکثریت تو روشته ی تجربی این مشکلو دارن

من اگه قبول نشم میمیرم. پشت کنکوریم هستم. داداشمم قبول شده همینجوریش سر اون و پشت کنکوری بودنم افسر ...

تلاشتو بکن ایشالا ک قبول میشی اگ خدای نکرده نشدی خودتو اذیت نکن چون واقعا تجربی سخته 

ن انرژی منفی نبود خواستم‌بدونه‌اگ واقعا تلاششو کرد و نتونست قبول شه خودشو اذیت نکنه و ناراحت نشه چون ...

کسی که تلاششو بکنه حتما نتیجشو میبینه

خیلی استرسیم نمیدونم چیکار کنم

یه فامیل داشتیم درسش خیلی خوب بود سر همین استرسش نتونست پزشکی قبول شه من خودم وقتی استرس میگیرم قران بغل میکنم از خدا میخوامم همه چیووو تو هم از خدا بخواه اون موقس که ارامش میگیری

یه فامیل داشتیم درسش خیلی خوب بود سر همین استرسش نتونست پزشکی قبول شه من خودم وقتی استرس میگیرم قران ...

منم پارسال سر استرس فقط نتونستم قبول شم. رتبمم افتضاحنشد ولی خب. ویگه این شد وضعیت. نمیتونم کنترل کنم استرسمو

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊