2777
2789
عنوان

بچه چ مارکی سرلاک ب بچه ام بدم

224 بازدید | 14 پست

سلام بچه ام یک ساله و دو ماه هستش خیلی لاغره هشت کلیو هست سرلاک براش اوردم با طعم گندم و عسل چاق نشد کسی مارک سرلاک خوب در نظر داره که چاق میکنه اگه دارید ک بچه تون خورد و چاق شد لطفا عکس از سرلاک یا اسمشو بگید 

برای سلامتی دخترم لطفا ۵ صلوات بفرستید 🙏 و واسش دعا کنید خوب بشه😔
من سرلاک گندم و عسل میدادم ماشالله خیییلی چاق میشد

چ مارکی روزی چند بار میدادی و چه مدت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرلاك هاي هرو بيبي و آپتاميل و هاناپ خيلي خوبن.چند كيلوئه بچه؟

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
نمیدونم یادم نیس هروز میدادم تا دوسال.روزی یبار چون بنظرم زیادی یبوست میاره، 

منم یک ماه دادم چاق نشد گفتم بزار مارک سرلاکو عوض منم

منم سرلاک غلاتو عسلوچند میوه واسه شرکت نستله میدادم البته الانم که سه سالو سه ماهشه بازم میخوره خیلی ...

چاق شد

هشت کیلو😫😫

يه معجون ميگم نميدونم بلدين يا نه يا كوچولوتون بخوره يا نه.

يه ق سرلاك

دو حلقه برش موز

كمي بستني

يه پيمونه شير خشك

يه ق چايخوري پودر بادام و گردو

يه ق چ سويق

يه ق چ شيره انگور

يه زرده پخته تخم پلدرچين

دوتا بيسكوييت مادر

اينارو باهم ميكس كن بعد به مقدار لازم آب بزن مثل فرني بشه غلظتش بده بخوره هر روز خيلي خوب تپلش ميكنه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
يه معجون ميگم نميدونم بلدين يا نه يا كوچولوتون بخوره يا نه. يه ق سرلاك دو حلقه برش موز كمي بستني ...

واقعا ازشون استفاده کردی بچه ات چاق شد

بله خوب بود . ولی خب اکنقدرم نبود که تپلو بشه. وزنش خوب نمیرفت بالا دادام بهتر شد 

اها

واقعا ازشون استفاده کردی بچه ات چاق شد

آره عزيزم اگه بچه بخوره عاليه بچه منم يكم ذائقه ش يجوريه همه چيو نميخوره بدبختانه برا همين سرلاك نميريزم

فقط چهار تا بيكوييت مادر و سويق و زرده بلدرچين و پودر بادام و گردو ميريزم با بستني ميدم خيلي خوبه براش تو دو ماه ٨٠٠ گرم زياد شد در صورتي كه چهار ماه بود ثابت بود.البته من بيشتر رو قد حساسم