2777
2789
عنوان

پوشک شیرخوار

65 بازدید | 9 پست

سلام دوستان عزیز...

دختر دوماهه من ب پوشک مولفیکس و ببم حساسیت داره فعلا دارم از این پوشکای معمولی ک مشمای گرهی دارن استفاده میکنم میترسم باز پوستش واکنش نشون بده...کسی واسه بچه ش از این پوشک معمولیا ک گرمایی و پوست حساس داشته استفاده کرده؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا ک بدترن!!!

من از اول مولفیکس استفاده کردم بهش ساخت 

شمام ایمقدر پوشکشو عوض کن تا با ی چیزی سازگار باشه

عزیزم پوشک نی نی تو تند تند عوض کن من دخترم دو ماهه بود هر سه ساعت عوض میکردم و هم براش پماد میزدم 

تیکر یک سالگی عشقم😍دختر نازم😘

دختر عمه ام از انگلیس اومد مامانش از اونجا براش پوشک مارک پمپرز و دستمال مرطوب مامیا آورد قرار بود یک ماه اینجا بمونن هفته آخر پوشکش تموم شد مامانم برای بچش از داروخونه سر کوچه مای بیبی گرفت پوستش وحشتناک از بین رفته بود قرمززززز ها بعدش فرداش رفتیم کل شهر رو گشتیم پوشک پمپرز از فروشگاه رفاه پیدا کردیم پمپرز به نظرم مارک مطمئنیه 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

من پمپرز می بندم خوبه... کانفی و مولفیکس و مای بیبی بد نیست ولی خیلی سریع باید عوض کنم وگرنه پاش قرمز می شه. کانفی یکم بمونه دونه های سفید مثل عرق سوز می زنه‌. اگه هزینه ش واست مسئله ای نیست پمپرز بهترینه