2789
عنوان

طلاق

165 بازدید | 13 پست

سلام،بچها من الان 6 ماه عقد کردم، الان دوماه کلا تغییر کرده هیچ اون ادم سابق نیست، میدونه چیا عصبیم میکنه از لجم انجام میده مدام میگه عصبی هستی میخای جدا بشب برو جدا شو من مشکلی ندارم تا حالا چندین بار گفته با ارامش کامل میشینه و حرف میزنه منو عصبی میکنه قبلا وضعش خوب بود هر جی داشته ب داداشش و زن داداش ومادر و ملا خانوادش داده رسید بمن دیگ هیچی نداره، نیگه تو باید جم کنی، زده زیر همه حرفاش و دروغ میگه، هیچی براش مهم نی، میگه تو تصمیماتم دخالت نمیکنی دخالتم میکنم اخر سر میگه اشتباه کردم گوش کردم، مدام با لباسای نامرتب اویزون انگار خاک روش ریخته میاد بو دهنش میاد،، الان میخام جدا بشم تصمیم ب جدای دارم،، مشورت میدین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا اینا که میگی بده! نمون تو این رابطه 

البته بگما به پای عمل برسه میگه غلط کردم دلت سوخت خواستی بمونی تعهد درستو حسابی ثبتی ازش بگیر چون بعدا اگه باز اینجور کنه خانوادت حمایتت نمیکنن دیگه نمیتونی جدا شی به سادگی راستی تو این مدتم رابطه صمیمی نداشته باش توضیحش طولانیه حوصله ندارم ولی به نفعته

واقعا اینا که میگی بده! نمون تو این رابطه  البته بگما به پای عمل برسه میگه غلط کردم دلت سوخت خ ...

هر بار ک میاد با قیافه اویزون داغون، الان دو روز پیش اومد همه اینا بهش گفتم گفت هدفت چیه میگی طلاق بگسر مشکل ندارم میگه منظور ندارم تو بد برداشت میکنی الام دو روزه حتی زنگم نزد اون شبم ن شام خونمونو خورد ن هیچی

هر بار ک میاد با قیافه اویزون داغون، الان دو روز پیش اومد همه اینا بهش گفتم گفت هدفت چیه میگی طلاق ب ...

بلخره خواهر جان دلسوزی الان که اول راهی برداشت نمیکنه با مشاور بحرف کمکت میکنه درست تصمیم بگیری فقط یادت باشه هر چیزی که میخوای تعریف کنی درستو واقعی بگی سعی نکنی حق به جانب صحبت کنی تا بتونی بهترین انتخابو داشته باشی 

بلخره خواهر جان دلسوزی الان که اول راهی برداشت نمیکنه با مشاور بحرف کمکت میکنه درست تصمیم بگیری فقط ...

باور کنین اینایی ک میگم عین حقیقته، اون هول مهریه داره ک نصفشو باید بده، میخاد منو زجر بده 

تو که دوستش نداری دنبال چی هستی

تو دودلی نه پای موندن داری ن راه رفتن

اول باید تکلیفتو با خودت روشن کنی

ببینم با این خوشبخت میشی یا نه

اصلا واقعا دوسش داری یا نه

اگه باهاش ازدواج کنی به هدفات میرسی یا نه

یا بعد از جدایی اصلا برا خودت هدفی هم داری یا نه

اول بشین دو دوتا چهار تا کن و از این بلاتکلیفی با خودت در بیا بعد تکلیفتم با همسرت روشن کن

باور کنین اینایی ک میگم عین حقیقته، اون هول مهریه داره ک نصفشو باید بده، میخاد منو زجر بده 

شما حتما یه مشاوره برید قبلش.

اگر میبینید که شما باهم تفاهم ندارید و واقعا رابطتون اصلاح شدنی نیست از هم جدا بشید بهتره