2777
2789
همش حرصم میگیره ک ادمای خوب همیشه زندگیشون سخته...بعضیا هم اصلا نمیدونن سختی چیه

فقط از من بشنو ناشکری نکن ،بخدا من میفهمم چی میگی کشیدم و دارم هنوزم تحمل میکنم ولی مراقب باش بخاطر فرار از خونه انتخاب اشتباه نکنی چیزیو ب زور از خدا نگیری ،منم حرف بم میزنن دلمو میشکنن باورت میشه حس نون خور اضافی دارم اما راهی ندارم 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
 فقط از من بشنو ناشکری نکن ،بخدا من میفهمم چی میگی کشیدم و دارم هنوزم تحمل میکنم ولی مراقب باش ...

اخه عزیزدلم ایشالله خدا ب همه نگاه کنه..من خودم چند ساله ینفره دوست دارم اما اون...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط از من بشنو ناشکری نکن ،بخدا من میفهمم چی میگی کشیدم و دارم هنوزم تحمل میکنم ولی مراقب باش ...

ولی ادم افسردگی هم میگیره اعتماد بنفسش میاد پایین حوصله کاری هم نداره. کار هم که نیست ادم مشغول شه در امد خیلی پایین. همش خونه درو دیوار ببین 

یه ادمهایی دوست پسر دارند یا شوهر کردند ...

هر چه دلم خواست نه آن میشود  هر چه خدا خواست همان می شود
اخه عزیزدلم ایشالله خدا ب همه نگاه کنه..من خودم چند ساله ینفره دوست دارم اما اون...

مرسی ،منم عاشق هستم اما معلوم نیست سر ناشکری ضربه خوردم همیشه زندگی سختی دارم خیلی اما امید دارم ،امید داشته باش من 24سالمه وقتی ب 30رسیدی غر بزن سنی نداری ک 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
ولی ادم افسردگی هم میگیره اعتماد بنفسش میاد پایین حوصله کاری هم نداره. کار هم که نیست ادم مشغول شه د ...

منم همینو می گفتم ،تا عاشق شدم چشمت روز بد نبینه مخم ترکید عقل از کار افتاده عذاب دنیا دارم می کشم اما نمیتونم کات کنم حالا جنگ با خونواده مونده