2777
2789
اگه ب خاطر حرف مرذم میخوای ازدواج کنی که از الان بت بگم بدبختی ببخشید رک گفتم حرف مردم و بریز تو اشغ ...

همش حرفای خانوادمه وگرنه من خودم هنوز ۲۳ سالمه هیچی کم ندارم ..چون ی خواهر سن بالا دارم ک هنوز مجرده همه داغ دلشونو میخان سر خالی کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم همیشه دلم خاست با عشق ازدواج کنم از ازدواج سنتی خوشم نمیاد

چرا؟ به نظرت تو ازدواج سنتی عشق نیس؟ 

الان که ازدواج سنتی مث قدیما نیس 😟😮

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣
مجردی ی دردایی داره برا خودش متاهلی هم همینطور 

من مجردم واقعا میفهمم چی میگی ،یکساعت پیش هم مادرم هر چی دلش خواستع گفته بم،زن داداش هم سه تا دارم ک تو کوچه ما هستن ،عقد بودم جدا شدم دخترم،سر همین اذیت ها انتخاب نادرست کردم ک نجات پیدا کنم از خونه ،طرفم اشغال بود طلاق الان بد از بدتر شده برام ،اما بازم میگم خدایا وقت تعیین نمیکنم شوهر نمیخام ازت زوری دیگه فقط آرامش حفظ ابرو زندگی شاد قسمتم کن

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
چرا؟ به نظرت تو ازدواج سنتی عشق نیس؟  الان که ازدواج سنتی مث قدیما نیس 😟😮

نمیدونم شاید بوجود بیاد شایدم نیاد..ولی اون ازدواجی ک خودت عاشقشی انتخابش میکنی ی چیز دیگست حتی اگه هزار جور مشکل سر راهت باشه

نمیدونم شاید بوجود بیاد شایدم نیاد..ولی اون ازدواجی ک خودت عاشقشی انتخابش میکنی ی چیز دیگست حتی اگه ...

طرز فکرت قبول ندارم عزیزم 😌

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣
همش حرفای خانوادمه وگرنه من خودم هنوز ۲۳ سالمه هیچی کم ندارم ..چون ی خواهر سن بالا دارم ک هنوز مجرده ...

اصلا ب حرفشون گوش نده بزرگترین اشتباه زندگیت میشه منم تجربه داشتم ب حرف بابام با پسر عمم ازدواج کردم البته خودمم مقصر بودم از تنهایی و اینکه از خونه فرار کنم قبول کردم دو سال زجر کشیدم فک کن دو سال هر شب و روزت گریه باشه بعد دوسال بدبختی ی اردنگی بم انداختن نامزدم گفت من از اول دوست نداشتم مامانم مجبورم کرد دلم ب حالت میسوخت تنها بودی گفت نمیخوامت برو

حالا داداشم میگفت برو ب زور باش زندگی کن ی بچه ینداز تو شکمت پا بندت بشه گفتم نمیخوام اگه برم باش میمیرم میخوای خواهرت بمیره؟ مردم میگفتن شوهرتو نگه نداشتی نامزدیو طول دادی در حالیکه خودش طولش میداد چون کار نداشت یعنی پیدا میکرد ولی میگفت کاری ک من میخوام باید 4 میلیون ماهیانه بگیرم تنبل بود  الان منو ببینی سنی ندارم زیر چشمام خط افتاده عصبی و کم تحملم .الان ازدواج خیلی موفق دارم خداروشکر ولی اثر طلاق همیشه روت میمونخ

من مجردم واقعا میفهمم چی میگی ،یکساعت پیش هم مادرم هر چی دلش خواستع گفته بم،زن داداش هم سه تا ...

همش حرصم میگیره ک ادمای خوب همیشه زندگیشون سخته...بعضیا هم اصلا نمیدونن سختی چیه