سلام یه خانومی هست با هم همکاریم __این خانوم بهم علاقه داره اما به من نگفته همه ی همکارامون میدونم __ در حد من هم خیلی خوبی کرده همیشه هوامو داشته تو کار __ اما قیافه معمولی داره _ بین قیافه و اخلاقش موندم؟ از یک طرف قیافه معمولی مایل به پایین داره از یک طرف خیلی خیلی با معرفت هست __ میشه شما راهنماییم کنید منم مثل برادرتون
قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
یه سوال اگه یه روز اون خانوم برگرده عشق قبليت بعد شما با این خانوم باشین و قرار ازدواج باهاش بذارین عشق اولتو باز قبول میکنی؟ و با این خانوم بهم میزنی؟
نه اصلا برگرده اون موقع هیچ فایده ای نداره تازه شانس بیاره باسه نامردیش یه فس کتک نخوره 😂😂😂😂 ام ...
حالا من قضاوت نمیکنم و نمیدونم واسه چی رفته اما خواهشا اگه اومد و یه کس دیگه تو زندگیت بود قبول نکن..
خودتو پیدا کن نمیشه ک تا اخر پاسوزه اون بنده خدا بشی. یه یا علی بگو و دوباره شروع کن شاید با این خانوم خوشبختترین پسر بشی اما اول خودتو پیدا کن. یه جوری نشه ک خدایی نکرده جسمت پیش این خانوم باشه روحت و ذهنت جای دیگه.