2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اونجا قفل کرد اسی برام میگیری نیت کردم نفس جون 

تصمیمات غیر عقلانی.شکست.اتمام یک رابطه یا کار

فال تارو‌ت بیشتر اینده نگری هست من ۳ کارتی واستون انداختم اگر جواب دقیق شمارو نداد میتونید درخواست دوستی بدید و خصوصی نیتتون رو بگید ک در اون رابطه ی تک کارتی بگیرم جواب واضح تری بگیرین

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁
اگه اشکال نداره وقتی برای شما گرفت اگه امکانشم هست برای منم بگیرن 

موفقیت. ذات خوب.اگر مشکل جسمانی دارید بزودی برطرف میشه و سلامت جسمانی پیدا میکنید. 

موفقیت. ذات خوب.اگر مشکل جسمانی دارید بزودی برطرف میشه و سلامت جسمانی پیدا میکنید. 

برا منم میگیرید لطفا پسرم گردنش کجه بردمش دکتر تحت درمان میخام ببینم بدون عمل خوب میشه یا کارش میکشه به عمل

برا منم میگیرید لطفا پسرم گردنش کجه بردمش دکتر تحت درمان میخام ببینم بدون عمل خوب میشه یا کارش میکشه ...

انقد مستقیم نمیتونم فال بگیرم ک جواب بده کدوم راه خوبه اما ی فال واستون میگیرم الان

برا منم میگیرید لطفا پسرم گردنش کجه بردمش دکتر تحت درمان میخام ببینم بدون عمل خوب میشه یا کارش میکشه ...

عزیزم برا نیتتون فال گرفتم سلامت و صبر افتاد انشالله ک بزودی اقا پسرتون حالش خوب میشه اما عجله نکنید.