2777
2789
عنوان

تعبیر خواب😐

721 بازدید | 13 پست

دایی همسرم فوت شده هفته پیش چهلمش بود حالا مادر شوهرم دیشب خواب دیده که دایی اومده دخترمووو برداشته برده میگه تو خواب من خیلی جیغ و داد میزدم که نبرش ولی محل نداده..

از موقعی که شنیدم فقط گریه میکنم..بچه ها تعبیرش جیه؟؟؟؟؟

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاااا خدااااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ای بابا چرا تو دلت رو خالی میکنی صدقه هفتاد تا بلا رو دور میکنه بد به دلت راه نده 

اگه بودجه داری یه خون بکن برای دخترت ان شاءالله خدا حفظش کنه

صدقه دادم ولی دلم یک جوریه

آیه الکرسی .صلوات .دعاهای رفع بلا رو بخون .عزیزم اگه هر خوابی درست باشه سنگ رو سنگ بند نمیشه .تو دلت بگو به حق الرحم  الراحمین بودن خدا هیچی نمیشه.حتما دلت آروم میشه

محدثههههه ول کن گوش نده ب حرفش همه خابا که تعبیر ندارن عزیزم.تعبیرخابم شرایطی داره.بد ب دلت راه نده ...

هم خودم هم همسرم صدقه دادیم....

خدا خودش بهمون رحم کنه

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

هم خودم هم همسرم صدقه دادیم.... خدا خودش بهمون رحم کنه

ان شاالله که خیره از فکرت درار..مادربزرگ من همیشه میگف خاب بد رو برای اب روون بگو با خودش ببره

که تو جانی و جهانی..ای بلای تو به جانم🤗
هم خودم هم همسرم صدقه دادیم.... خدا خودش بهمون رحم کنه

اووو گلم ول کن مگ مادرشوهرت یوسف نبی ک خوابهاش واقعی باشن'ماهمه خوابهای اینچنینی میبینیم همشون الکین 

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁