2777
2789
عنوان

سهام عدالت

63 بازدید | 10 پست

دوستان قضیه چیه که میگن میتونیم زیادش کنیم؟  گفتن از شنبه میتونیم زیادش کنیم. من هنوز هیچکاری نکردم. آزاد نکردم. شماها چیکارمیکنید؟ من خودم تو بورس یمقدار سهم دارم اما اینو نمیدونم ازاد کنم یا همینجوری بمونه

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم آزاد کرد..دولت.سالی۱۸۰میده.....دیگه ریسکه ..با خودته....تا دو ماه هم 

نمیتونی بفروشیش.ممکنه یهو سود کنه.یهو ضرر

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
منم آزاد کرد..دولت.سالی۱۸۰میده.....دیگه ریسکه ..با خودته....تا دو ماه هم  نمیتونی بفروشیش.ممکن ...

من که تا حالا چون شماره شبا نداده بودم سودی هم نگرفتم تازه شماره شبا دادم نمیدونم قبلیارو برام بریزن یا نه

من که تا حالا چون شماره شبا نداده بودم سودی هم نگرفتم تازه شماره شبا دادم نمیدونم قبلیارو برام بریزن ...

عههه.یعنی هیچ نریختن....برو شماره شبا بگیر.....چ بخای آزاد کنی.چ بخای دست خودت باشه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
عههه.یعنی هیچ نریختن....برو شماره شبا بگیر.....چ بخای آزاد کنی.چ بخای دست خودت باشه

نه هیچی. اره رفتم اون هفتع گرفتم و وارد کردم. بنظرت سود قبلیارو میریزن؟

نه هیچی. اره رفتم اون هفتع گرفتم و وارد کردم. بنظرت سود قبلیارو میریزن؟

دقیق نمیدونم....همسرم میگه شاید بدن.باید بپرسی