2777
2789
عنوان

سقط و خونریزی

82 بازدید | 13 پست

سلام.من در هفته نهم بارداری به علت تشکیل نشدن قلب جنین سقط کردم البته خود جنین به صورت تکه ای دفع شد بدون دارو و بدون کورناژ الان 12 روز از سقط میگذره هنوز خونریزی دارم چکار کنم بند بیاد دیروز  رفتم سونوگراعی گفت هنوز یه لخته دادی چکار کنم اون لخته بیاد من از کورتاژ میترسم 

هرکی میدونه ترو به خدا بگه چکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو پیش دکتر زنان اگر همینجور خونریزی کنی دور از جون از بین میری ها 

من اون موقع ک باردار بودم برا زایمان رفتم داشتن کارای بستری رو انجام میدادن یه خانمی مث شمارو اوردن اونقدر خونریزی کرده بود صورتش عین گچ میلرزید اونقدر حالش وخیم بود بردنش اتاق عمل اینارو گفتم ک زود اقدام کنی ک این بلا س ت نیاد رحمت جمع نشه کلا برش میدارن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
یعنی شما میگید مال اون لخته نیست که خونریزی دارم؟اگه اون لخته بیاد خونریزیم بند نمییاد؟

ببین من سقط کردم بچه افتاد ولی جفت مونده بود که خونریزی شدید داشتم به خاطر اون و دکتر زود کورتاژ کرد 

حالا شما میگی فقط لختس و جفتت نیس که

عاشقتم خدا جون  
همش میترسم بارداری بعدیم هم خدایی نکرده سقط کنم؟بنظرتون چکار کنم که اون یکی سقط نشه

منم همین ترس رو دارم

دکتر گفته بعد سه ماه اقدام کن

برا من تو هفته ۱۳قلبش ایست کرده بود اونوقت من تو هفته ۱۷فهمیدم 

عاشقتم خدا جون