2821
2789
عنوان

مهریه کم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 94 پست
چند ساله ازدواج کردین؟ راضی هستین؟  من همش میگم اونوقت اگه دعوایی چیزی بشه راحت طلاق میده  ...

عزیزم دیگه انقدرام شهر هرت نیست که شما فکر میکنی

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چند ساله ازدواج کردین؟ راضی هستین؟  من همش میگم اونوقت اگه دعوایی چیزی بشه راحت طلاق میده  ...

عزیزم یعنی فکر کردی مثلا ۵۰۰ تا باشه نقدی میاد باهات حساب میکنه؟؟ هر کسی رو دیدم طلاق گرفته یا کلا مهریه رو بخشیده یا زیر ۱۰۰ تومن گرفته . من ۷۰۰ تا سکه مهریمه خدای نکرده یه روزی بخوام‌جدا بشم میبخشمش همسرمم هنر کنه ۷_۸تا سکه بتونه بده اون موقع که عقد کردیم سکه ارزون بود الان ۷ تومنه هر سال بالاترم میره خودتو با قدیمی ها مقایسه نکن الان حق دارن با این قیمتها بترسن مهریه بالا بزارن

یکی ازاقوام ماکه تک دخترهست یک سکه مهریش هست ویکی دیگه 1295سکه هست اونی که یک سکه هست داره زندگیشومیکنه  واون1295تایی الان چندسال دنبال مهریش هست باهزارتادوزوکلک بهش ندادن یادوست خودم هشت تاسکه مهریش بودهرکارکردشوهرش مهریه نداد میخوام بگم به مهریه نیست به ادم بودن طرف هست 

خب ببین اگر عقلی هم بخواییم فکر کنیم اصلا ان شاالله تا پیریو باهم باشید و زندگی کنید فردا سهم زن از ...

یک هشتم از عین اموال منقول و یک هشتم از قیمت اموال غیر منقول در صورتی که مرد دارای فرزند باشه

اگه مرد بچه نداشته باشه یک هشتم بالا به یک چهارم تغییر میکنه

مهریه مد نظر خودتون چه قدر هست ؟ دارای آقای داماد چه قدره ؟ شغلش چیه؟

اون چیزی که ما گفتیم خیلیه  (تاپیک های قبلی گفتم و خیلی سرزنشم کردن) ولی چیزی که خودم میخوام 114 هست. 

تا جایی که شناختمش آدم خوبیه، میگه ما کلا همینقدر میزنیم 

خب خداروشکر...ولی یه جوری باشه که حرف اونا هم نباشه ...البته اگه پدر مادرتون موافقن که دیگه مبارکه

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

مهریه من شصت تا سکه س . همونم  دنبالش نرفتم . جهیزیه  ، نفقه و مهریهمم بخشیدم ک فقط طلاقمو بگیرم . قاضی بدش اومد گفت خیلی زیاده ک میبخشی؟ پنج تاشو بذل کن  بقیشو بگیر . من دو تا بچم رو با تموم سکه های دنیا یه لحظه هم عوض نمیکنم. دختردایی من مهریه اش یک جلد کلام الله با روکش طلا و یک عدد سکه بود . خانم دکتره

مهریه ملاک نیست .ببین باهاش  میتونی خوشبخت باشی

خدا جونم ، خودت هوای داداشامو داشته باش اخه اونا دنیامن

من خودم به همسرم اول به شوخی گفتم ۱۰۰۰تا میخواستم ببینم چی میگه دیدم قبول کرد گفت هر چند تا خودت میخوای تعیین کن 

گفتم یه سکه کافیه ولی خونوادش گفتن ۱۱۴ تا 

در نهایت هم شد ۱۱۴ تا

ولی هر زمان بخواد میرم میبخشم اگه بخواد به خاطر مهریه به زور با من زندگی کنه اصلا نمیخوام اون زندگی رو