2821
2789
عنوان

مهریه کم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 94 پست

من مهریه‌م ۱۴ تاس به خواست خودم

حقوق و شرایط ضمن عقد رو خوب بردارید

مهریه ۴۰۰ تا هم باشه دیگه با قوانین جدید عملا جز راه‌رفتن طولانی مدت رو اعصاب مرد چیزی نداره و بخواد طلاقتون بده و زن دیگه بگیره هم لازم نیست همه رو یه جا بده

مهریه فعلا فقط برای بحث ارث به درد میخوره. که شما با حق تصنیف میتونید خودتون رو راحت کنید ازش

خلاصه چه ۱۰۰ تا چه ۵۰۰ تا دیگه مردا از مهریه ترس ندارن. دیگه براشون اهرم فشار نیست

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این نشون دهنده ی اینه که خانوادت با فهم و شعور و با درک هستن...

اونا به عهده ی خودم گذاشته بودن ولی در کل به مهریه بالا اعتقادی نداریم

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
چند ساله ازدواج کردین؟ راضی هستین؟  من همش میگم اونوقت اگه دعوایی چیزی بشه راحت طلاق میده  ...

آره خیلی راضی ام

۳ ساله

مهریه ت بالا هم باشه طرفت عوضی باشه خدایی نکرده هزار تا راه پیدا میکنه واسه ندادنش

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊

کمی بیشتر بندازن الان ک قدیم نیس مال من ۵۰۰ تا سکه ۶۰۰ متر زمین و و نصف خونه شونه ک مادرش میشینه 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

ببین الان تمرکز کن رو اخلاق و رفتار و شخصیت مردی ک میخوای باهاش ازدواج کنی, نه تعداد سکه

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
چرا کم خوب نیست؟ 

خب ببین اگر عقلی هم بخواییم فکر کنیم اصلا ان شاالله تا پیریو باهم باشید و زندگی کنید فردا سهم زن از مال شوهرش یک هشتم هوایی هست 

متوجه منظورم هستی؟یه عمر زحمت یه زندگیو بکشی بعد ته پیری آدم آلاخون والاخون میشه 

وقتی یکی فوت میکنه زنش میتونه سریع بره انحصار وراثت طلب مهریه اشو کنه طلب حقوقشو کنه و کارشناس میاد از زندگی اندازه مهریه جدا میکنه تحویل زن میده 

خودت زورت نمیاد ۵۰ سال زحمت کشیدی بعد مادرشوهرت و پدرشوهرت بیان مال و زندگی رو جمع کنن ببرن؟ حداقل یه چیزی به خودت برسه 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره

ینی شوهرت ۳۰۰ملیون داره ی جا بهت بده؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت