2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مهم اینه که شوهرت خوب باشه کاری به مهریه زیاد و کم نداره عزیزم ...اگه یه دست و پای طرف هم باشه آدم که پدرسوخته باشه کار خودشو میکنه

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

عزیزم سکه ۷ تومنه همچین کم‌هم‌نمیشه ها... مهریه هم بالا باشه درنهایت تو خوشبینانه ترین حالت ۱۰۰ تومن پول میدن. اکه خواستگارت شرایط خوبی داره به نظرم خیلی زوم‌نکن رو مهریه بالا 

تلويزيون كه چندوقت پيشا ميكفت چون سكه گرون شده موقع طلاق ١٤ تا بيشتر حق ندارن پرداخت كنن

تو مهرت هزار تا هم باشه موقع طلاق اون طبق قانون١٤ تا ميده

بعدم فكر طلاق نكن

كسي كه اومده زن بكيره تو اين وضع دنبال زندگي كردنه

چه طور پدر ومادرت قبول کردن؟

خودم خواستم اونا به عهده ی خودم گذاشته بودن

شوهرمم قبول نمیکرد گفتم نه فقط ۱۴

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
وا از چی میترسی مال من ۱۴ تاس تک دخترم هستم

این نشون دهنده ی اینه که خانوادت با فهم و شعور و با درک هستن...

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭